Spara 22 %* på solskydd, vårdprodukter och mycket mer
Spara nu!

Menu

Parfumdreams
Marvis 10 Artikel

Marvis

Marvis: Tilltalande tandvårdsprodukter ”Made in Italy”

Det italienska märket Marvis har specialiserat sig på högkvalitativa tandvårdsprodukter och har funnits sedan 1958. Företaget grundades av Earl Franco Cella di Rivara som ursprungligen fokuserade på rökare. Han ville förbättra tandvårdsupplevelsen med en mycket intensiv mintsmak, och utvecklade därför produkten Classic Strong Mint tandkräm.

Märket blev känt under 1970-talet, men det var först vid millennieskiftet som det fick sitt stora genombrott. 1997 köptes Marvis upp av kosmetikaföretaget Ludovico Martelli Srl och placerade Marvis tandkräm som en lyxprodukt. Framgångarna växte och företaget kunde expandera från Italien och ut i världen.

Vad är utmärkande för märket Marvis?

Märket Marvis marknadsför ovanlig munvård och detta löfte bekräftas redan vid första anblicken: snygga retroförpackningar och ovanliga smaker kännetecknar Marvis tandkräm som ger en behaglig upplevelse när du borstar tänderna och en speciell stund vid den dagliga munhygiensrutinen.

Marvis är vida känt utanför Italiens gränser och har skapat sig ett rykte som ett märke för högkvalitativa tandvårdsprodukter. Produkterna ser inte bara bra ut på badrumshyllan i sina dekorativa tuber och flaskor, utan garanterar även grundlig rengöring samt ett tillförlitligt skydd för tänderna, tandköttet och munfloran.

Vilka produkter finns i Marvis sortiment?

Marvis har sedan det grundades i Florens utvecklat ett stort sortiment av tandvårdsprodukter, bland annat:

  • tandkräm
  • munskölj
  • tandborstar

En annan sak som är speciell för Marvis produkter är smakerna. Med smaker som lakrits-mint, rabarber-mint och jasmin-mint gör Marvis den långtråkiga tandborstrutinen till en smakfull upplevelse. Det finns givetvis också en klassisk Strong Mint-tandkräm med pepparmintolja. Den lade grunden till Marvis framgångar och är än idag en bästsäljare. Munvattnet kompletterar tandkrämen perfekt.

Det smakar inte bara bra, utan är även säkert för tänderna

Märket för tandvårdsprodukter utmärker sig med sina många, goda smaker. De ger en fräsch andedräkt och en frisk känsla, rengör tänderna på ett tillförlitligt sätt och erbjuder förutom kariesprofylax även ett allroundskydd för munnen och tänderna. Det finns dessutom vitgörande tandkrämer mot missfärgningar, plack och tandsten för ett strålande vitt leende. Man använder uteslutande naturliga ingredienser som bevarar tandemaljen utan att skada tänderna.

Köp Marvis tandkräm online hos parfumdreams

Den som vill köpa Marvis, kan beställa det online. Där finns det största urvalet av Marvis tandkräm. I parfumdreams onlineshop kan du köpa Marvis tandkräm i många olika smaker samt andra produkter. Där hittar du många olika tandvårds- och kosmetikaprodukter. Titta igenom sortimentet och låt dig övertygas av det stora urvalet och hur enkelt det är att beställa och få det levererat.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt

parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube