Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Leonard 1 Artikel

Leonard

De mångsidiga och olika dofterna från Leonard är uppfriskande och samtidigt tidlösa och klassiska, så att man alltid kan bära dem. Sedan 1970 finns den första dofte, Tamango, och sedan dess har fler kommit, olika för alla utifrån tycke och smak.

Visste du redan Innehåll

Leonard-parfymer av passion för lyx

Leonards parfymflaska är en unik skapelse full av dyrbara essenser. Glasflaskans rundade form utgör en värdig inramning för den elegant utsökta doften. Miniatyrkorken är både lyxig och ett signum för parfymen. Inte minst kontrasten mellan den silkeslena satinrosen och det glansigt svarta signumet är en detalj som sedan länge har uppskattats av märkets anhängare. Doften bidrar med mer än bara ett moln av elegant väldoft, den är dryg och ger långvarig effekt direkt på huden.

Leonard har olika kollektioner för våren, sommaren, hösten och vintern. På så sätt kan du ställa in dig på de olika årstiderna med hjälp av en passande parfym. Än idag refererar de aktuella Leonard-parfymerna direkt till den första doften – Tamango – från år 1970 som direkt blev omåttligt populär. Denna tidlöst romantiska doft vägrar självsäkert att infoga sig i ledet som en i raden av klassiker, utan har en helt egna stil. Den är som gjord för den eleganta och harmoniska kvinnan som höjer sig över tillfälliga trender och modets olika nycker och hellre utstrålar en tidlöst underbar och oförfalskad elegans. Flaskan rymmer 100 ml.

Orkidén som varumärke

Leonard Parfum L’Orchidee är en eau-de-toilette i en kvadratisk flaska. Mot fonden av en ljuvligt vacker orkidé utvecklas doftessenserna liksom även dess feminina och diskret fruktiga not. Du behöver bara sniffa lite på Leonard Parfum L’Orchidee, för att garanterat förnimma den mjuka och sammetslena persikan liksom även bergamott, svarta vinbär och jasmin. Men denna eau-de-parfum rymmer även vanilj och orkidé, varmt sandelträ och ceder vilket skapar en helhet med en extra eldig not. Helt rätt för en feminin sommar.

Leonard Parfum Homme, som finns i en flaska på 50 ml resp. 100 ml, kan köpas från ett grundpris på 52,95 EUR. Än idag betraktas den som en doft för „finare kretsar”. Med Leonard Parfum Homme har parfymörerna åstadkommit en doftkreation av muskot, peppar, ceder, viol och bergamott. De första intrycken av denna Leonard-parfym kan framförallt beskrivas som spännande och stimulerande vilket förmodligen beror på den fascinerande rökelsen och den ljuvliga violdoften. De exklusiva doftessenserna av kaschmir skapar en helt speciell aura som dröjer sig kvar länge både i doftsinnet och minnet.

Det väldoftande originalet: Leonard-parfymen

Leonard Leonara Eau De Parfum Original väcker uppmärksamhet med karakteristiska doftnoter och en brun färg. Här handlar det om en förförisk damparfym i vilken de enskilda doftessenserna smälter samman och formar en feminint fulländad doftupplevelse. Andra dofter inom Leonards parfymkollektion kännetecknas av sin extravaganta framtoning, vilken tål en jämförelse med haute couture. Tillverkarens blomtryck vann en gång kundernas hjärtan samtidigt som den revolutionerade hela världen av doftvatten. Idag står Leonard för kreativa och sensuella dofter som tack vare en uppfriskande och livfull not alltid höjer sig över alla modetrender och garanterar tidlösa doftupplevelser. Så är det konstigt att alla fans och förespråkare av Leonard-parfymerna är för evigt beroende av dessa karakteristiska doftnoter? Är även du redo att bli en av de invigda som upptäcker den svarta juvelens hemlighet?

Djupsvart elegans och unika doftessenser

Leonard Parfum BALAHE är en eau-de-toilette som symboliserar certifierad lyx på flaska (100 ml). Den uttrycksfulla formen påminner om Leonard-parfymens ursprung samtidigt som den lutar sig mot det djupsvarta som kännetecknar detta märke. Vi kan för närvarande urskilja ca 220 naturliga essenser och tusentals olika doftämnen vilket utgör ett brett spektrum för alla parfymörer som vill skicka ett väldoftande budskap. De enskilda komponenterna måste först uppnå en enprocentig nivå, för att sedan göra sitt framförande i toppnoten, mellannoten och basnoten. I princip består parfymer av destillerat vatten, eteriska oljor, doftämnen samt alkohol och olja. Det först när en parfymör avstår från användning av syntetiska komponenter och kombinerar feta och eteriska oljor med varandra som vi kan tala om parfymens naturtillstånd.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube