Labello

25
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Labello – intensiv vård för mjuka läppar

Det var doktor Oscar Troplowitz som år 1909 utvecklade ett vårdsortiment för män och kvinnor som helt fokuserade på läpparna. Tanken var att utveckla ett läppbalsam som är lätt att använda, men ändå vårdar läpparna intensivt. Labello väckte uppståndelse eftersom stiftet var lätt att ta med sig så att läpparna kunde få vård även när man var på språng. Märket Labello blev snabbt känt och populärt i hela Europa. Varumärket har fortsatt att utvecklas och erbjuder idag ett brett utbud olika läppvårdsprodukter.

Trolla fram lena läppar i en handvändning med Labello

Med tiden har både formgivningen och innehållet utvecklats. Labello finns dessutom tillgängligt i över trettio länder världen över och marknadsförs med framgång. Företaget har därmed lyckats därmed sälja över 160 miljoner Labello-läppvårdsstift . Läppbalsamet finns i dussintals olika versioner, så det finns en produkt för varje smak och behov.

  • Labello läppvård: Läppvårdstiftet består av två komponenter med en mycket effektiv, vårdande formulering som ger dig lena läppar. När locket har tagits bort skruvas produkten enkelt ut och in med hjälp av en vridmekanism. Utöver vårdande stift utan färg erbjuder varumärket även produkter med subtila dofter och i lätta färger. För vårdade läppar som både syns och känns.
  • Labello Caring Scrub: Det är klokt att använda en peeling regelbundet så att läpparna kan tillgodogöra sig stiftets vårdande ingredienser. Labello erbjuder läpp-peelingar i ett praktiskt on the go-format för detta. Dessa produkter innehåller naturliga skrubbpartiklar som skonsamt exfolierar läpparna och förbereder dem för efterföljande vård. Så att du alltid har fina, mjuka läppar.
  • Labello Gloss: Labello Gloss med naturliga oljor ger dig iögonfallande vackra läppar. Glossen tillför läpparna mycket fukt så att de blir lena och kyssvänliga. Detta tack vare att den glansiga finishen vare sig känns obehaglig eller klibbig.

Det är lika enkelt att använda Labello som glossen: Ta bara av locket och applicera produkten jämnt över läpparna. Labello Gloss har en pensel som gör produkten lätt att lägga på. Så att du enkelt kan applicera båda produkterna utan spegel – för ett vackert, välvårdat leende.

Labello – ett varumärke med tradition och innovation

Labello är ett namn som genast kopplas till läppvårdande produkter. Företaget har i många decennier främst strävat efter att erbjuda produkter för friska och vackra läppar. För att nå sitt mål utvecklar Labello ständigt nyheter som är lätta att använda. Även produkternas formulering har utvecklats med tiden. Vårdföretaget tar avstånd från ifrågasatta ingredienser som mineraloljor och förlitar sig främst på naturliga aktiva ingredienser.

Även formgivningen har genomgått flera förändringar. De första produkterna kom i små plåtburkar som visserligen var praktiska att förvara, men var mindre lätta att använda. Sedan 1963 förpackas Labello läppvård i en plasthylsa som kan vridas upp och ner, så att produkten kan användas med bara en hand när det behövs.

Köp Labello enkelt och praktiskt hos parfumdreams

parfumdreams har ett bra urval vårdande stift från Labello som du beställer kvickt och enkelt. Upptäck den populära klassikerns vårdande egenskaper med en gnutta färg och doft – eller den klassiska färg- och doftlösa.