Parfym från La Martina

La Martinas passion är polo. Märket La Martina grundades av Lando Simonetti och är sedan årtionden A… Ta reda på mer

La Martina Parfym

La Martinas passion är polo. Märket La Martina grundades av Lando Simonetti och är sedan årtionden Argentinas stora märke för polosport, sedermera även världsberömt inom polo. Frisk luft, atletisk perfektion och mod är egenskaper som karaktäriserar märket. Rent spel och Latinamerikas egocentriska karaktär förenas i märkets emblem som idag pryder otaliga produkter. Märkets succé ligger utan tvekan i den perfekta fusionen av gammalt och nytt, samt i dess elegans och perfektion. Tanken om en egen doftserie är Lando Simonettis förverkligade dröm som ännu idag är drivande för företaget.

Visste du redan Innehåll

La Martina med rötter i argentinsk passion

Ursprungligen tillverkade Lando Simonetti ridsadlar innan han 1986 grundade det argentinska modeföretaget „La Martina”. I Argentina är märket synonymt med hästpolo. Namnet „La Martina” fick märket en känd hästpolospelares mamma. Sedan det grundades på 80-talet har företaget letts av grundaren Lando Simonetti och hans son. Märket „La Martina” är känt inte bara i hemlandet, företagets speciella design och argentinskt passionerade dofter är populära världen över.  Märket står för ren och fri natur, sportig och atletisk fulländning och oövervinnligt mod. Hemligheten bakom märkets framgångar ligger i den skickliga föreningen av „nytt” och „gammalt” liksom blandningen av elegans och perfektion.   Med expansionen av märket „La Martina” till parfymområdet annekterade denna hästpolomodetillverkare framgångsrikt ytterligare ett modesegment där han imponerar på sina kunder med temperamentsfulla dofter.

„La Martina“: Variationsrika doftvärldar

„La Martinas” fantastiska värld av dofter erbjuder rikligt med möjligheter för personer av de mest varierande karaktärer att framhäva sin individuella identitet.  Starka och passionerade kvinnor liksom eleganta och diskreta damer hittar den perfekta doften hos La Martina, den doft som förmår framhäva deras underbart unika personligheter. Sportiga män får valuta för pengarna med fräscha, maskulina dofter, varav vissa till och med har kylande egenskaper vid hetta. Från eau-de-toilette och duschgel till aftershave erbjuder „La Martinas” breda sortiment hänförande dofter och exklusiv design med en omisskännlig igenkänningsfaktor. Till exempel är flaskorna tillhörande dofter som „La Martina Cuero Man” eller „La Martina Mujer Woman” infattade i elegant läder vackert prydda med en dekorsöm i ytterkanten.  När det gäller den speciella flaskdesignen lägger „La Martina” stor vikt vid att återkoppla till märkets ursprung, hästpolo. Läderdetaljerna på förpackningarna påminner till exempel om hästsadlar. Varenda doft i det högkvalitativa parfymsortimentet från „La Martina” är tappad på en fantasifullt utformad flaska som framhäver temperamentet och det unika hos den aktuella doften.

Dofter med karaktär för alla kvinnor

Den mycket sensuella damdoften „La Martina Sueño Mujer”, en elegant kreation för kvinnor som vill framhäva sin lockelse, innehåller en förförisk not av finaste bergamott och svarta vinbär. En fläkt av rosor och iris sveper in huden och säkerställer en doftupplevelse som varar länge. En parfym vars användare i första hand är en raffinerad, feminin och modern kvinna. Utöver eau-de-toilette-sprayen finns den fascinerande doften „La Martina Sueño Mujer” även som uppfriskande duschgel. „Adios Pampamia Mujer” är ytterligare en damdoft i „La Martinas”parfymkollektion. Den är den kvinnliga versionen av „La Martina Pampamia”, som står för den karakteristiska doften från pampas, det speciella argentinska slättlandskapet. Damparfymen passar i alla sammanhang och till alla tillfällen och sveper in användaren i en spirituell och sensuell not. Ett perfekt komplement är kroppslotionen „Adios Pampamia Mujer” från „La Martina”. Den sensuella doften känns lyxig samtidigt som den rikhaltiga formuleringen vårdar huden.

„La Martina”-parfym för män med identitet

„Sueño Hombre” är en herrdoft för den dynamiske mannen som utstrålar elegant ledighet. Doften imponerar med en dynamisk livfullhet från sicilianska citrusfrukter, varma doftaccenter från ekmossa och en fläkt av tonkabönor. För att bygga på denna doftupplevelse och få de speciella vårdande kvaliteterna hos dessa värdefulla ingredienser att utveckla sig, finns „Sueño Hombre” även som en lugnande och uppfriskande aftershave. Även den maskulina doften „Tierra del Fuego” från „La Martina” skänker användaren en genuin doftupplevelse. Fruktigt aromatiska noter kombinerade med svarta vinbär, äpple, ananas och bergamott förädlas genom en sensuellt manlig accent med inslag av trä. För att intensifiera det fruktigt aromatiska doftspelet hos „Tierra del Fuego” finns det en matchande rengörande duschgel för normal hud.

„La Martina” – från sport- till modemärke

I det omfångsrika doftsortimentet finns det en passande doftkomposition för alla olika typer och sortimentets fria och sportiga framtoning väcker nyfikenhet och ingjuter mod att våga prova på nya dofter.  De exklusiva produkterna ur segmentet sportmode har sedan länge varit hett eftertraktade även utanför spelplanen. „La Martina” är ett märke med massor av karaktär och styrka som gör det möjligt för kunderna att utveckla deras fulla potential.