La Martina Hudvård och Parfym

La Martinas passion är polo. Märket La Martina grundades av Lando Simonetti och är sedan årtionden Argentinas stora märke för polosport, sedermera även världsberömt inom polo. Frisk luft, atletisk perfektion och mod är egenskaper som karaktäriserar märket. Rent spel och Latinamerikas egocentriska karaktär förenas i märkets emblem som idag pryder otaliga produkter. Märkets succé ligger utan tvekan i den perfekta fusionen av gammalt och nytt, samt i dess elegans och perfektion. Tanken om en egen doftserie är Lando Simonettis förverkligade dröm som ännu idag är drivande för företaget.

Hudvård och Parfym från La Martina

La Martina - Sueño Mujer - Eau de Toilette Spray
 

La MartinaSueño MujerEau de Toilette Spray

Shop pris 787,00 kr*
511 kr / 50 ml
BP: 1 022 kr* / 100 ml
La Martina - Sueño Hombre - After Shave
 

La MartinaSueño HombreAfter Shave

Shop pris 528,00 kr*
343 kr / 100 ml
BP: 343 kr* / 100 ml
La Martina - Suerte - Intense Eau de Toilette Spray
 

La MartinaSuerteIntenseEau de Toilette Spray

Shop pris 679,00 kr*
441 kr / 50 ml
BP: 882 kr* / 100 ml
La Martina - Sueño Hombre - Eau de Toilette Spray
 

La MartinaSueño HombreEau de Toilette Spray

Shop pris 1 013,00 kr*
659 kr / 100 ml
BP: 659 kr* / 100 ml
La Martina - Quimera Hombre - Shower Gel
 

La MartinaQuimera HombreShower Gel

Shop pris 215,00 kr*
172 kr / 200 ml
BP: 86 kr* / 100 ml
La Martina - Suerte - Shower Gel
 

La MartinaSuerteShower Gel

Shop pris 259,00 kr*
168 kr / 200 ml
BP: 84 kr* / 100 ml
La Martina - Cuero Mujer - Eau de Toilette Spray
 

La MartinaCuero MujerEau de Toilette Spray

Shop pris 528,00 kr*
343 kr / 30 ml
BP: 1 143 kr* / 100 ml
La Martina - Quimera Mujer - Eau de Parfum Spray
 

La MartinaQuimera MujerEau de Parfum Spray

Shop pris 787,00 kr*
630 kr / 50 ml
BP: 1 260 kr* / 100 ml
La Martina - Quimera Mujer - Shower Gel
 

La MartinaQuimera MujerShower Gel

Shop pris 215,00 kr*
172 kr / 200 ml
BP: 86 kr* / 100 ml
La Martina - Quimera Mujer - Body Lotion
 

La MartinaQuimera MujerBody Lotion

Shop pris 268,00 kr*
215 kr / 200 ml
BP: 108 kr* / 100 ml
La Martina - Sueño Mujer - Shower Gel
 

La MartinaSueño MujerShower Gel

Shop pris 259,00 kr*
168 kr / 200 ml
BP: 84 kr* / 100 ml
La Martina - Sueño Mujer - Body Lotion
 

La MartinaSueño MujerBody Lotion

Shop pris 323,00 kr*
210 kr / 200 ml
BP: 105 kr* / 100 ml
La Martina - Suerte - After Shave Spray
 

La MartinaSuerteAfter Shave Spray

Shop pris 464,00 kr*
301 kr / 100 ml
BP: 301 kr* / 100 ml
La Martina - Pampamia Noble - Eau de Parfum Spray
 

La MartinaPampamia NobleEau de Parfum Spray

Shop pris 916,00 kr*
596 kr / 100 ml
BP: 596 kr* / 100 ml
La Martina - Quimera Hombre - Eau de Toilette Spray
 

La MartinaQuimera HombreEau de Toilette Spray

Shop pris 787,00 kr*
630 kr / 50 ml
BP: 1 260 kr* / 100 ml
La Martina - Quimera Hombre - After Shave Spray
 

La MartinaQuimera HombreAfter Shave Spray

Shop pris 528,00 kr*
423 kr / 100 ml
BP: 423 kr* / 100 ml

Visste du redan Innehåll

La Martina med rötter i argentinsk passion

Ursprungligen tillverkade Lando Simonetti ridsadlar innan han 1986 grundade det argentinska modeföretaget „La Martina”. I Argentina är märket synonymt med hästpolo. Namnet „La Martina” fick märket en känd hästpolospelares mamma. Sedan det grundades på 80-talet har företaget letts av grundaren Lando Simonetti och hans son. Märket „La Martina” är känt inte bara i hemlandet, företagets speciella design och argentinskt passionerade dofter är populära världen över.  Märket står för ren och fri natur, sportig och atletisk fulländning och oövervinnligt mod. Hemligheten bakom märkets framgångar ligger i den skickliga föreningen av „nytt” och „gammalt” liksom blandningen av elegans och perfektion.   Med expansionen av märket „La Martina” till parfymområdet annekterade denna hästpolomodetillverkare framgångsrikt ytterligare ett modesegment där han imponerar på sina kunder med temperamentsfulla dofter.

„La Martina“: Variationsrika doftvärldar

„La Martinas” fantastiska värld av dofter erbjuder rikligt med möjligheter för personer av de mest varierande karaktärer att framhäva sin individuella identitet.  Starka och passionerade kvinnor liksom eleganta och diskreta damer hittar den perfekta doften hos La Martina, den doft som förmår framhäva deras underbart unika personligheter. Sportiga män får valuta för pengarna med fräscha, maskulina dofter, varav vissa till och med har kylande egenskaper vid hetta. Från eau-de-toilette och duschgel till aftershave erbjuder „La Martinas” breda sortiment hänförande dofter och exklusiv design med en omisskännlig igenkänningsfaktor. Till exempel är flaskorna tillhörande dofter som „La Martina Cuero Man” eller „La Martina Mujer Woman” infattade i elegant läder vackert prydda med en dekorsöm i ytterkanten.  När det gäller den speciella flaskdesignen lägger „La Martina” stor vikt vid att återkoppla till märkets ursprung, hästpolo. Läderdetaljerna på förpackningarna påminner till exempel om hästsadlar. Varenda doft i det högkvalitativa parfymsortimentet från „La Martina” är tappad på en fantasifullt utformad flaska som framhäver temperamentet och det unika hos den aktuella doften.

Dofter med karaktär för alla kvinnor

Den mycket sensuella damdoften „La Martina Sueño Mujer”, en elegant kreation för kvinnor som vill framhäva sin lockelse, innehåller en förförisk not av finaste bergamott och svarta vinbär. En fläkt av rosor och iris sveper in huden och säkerställer en doftupplevelse som varar länge. En parfym vars användare i första hand är en raffinerad, feminin och modern kvinna. Utöver eau-de-toilette-sprayen finns den fascinerande doften „La Martina Sueño Mujer” även som uppfriskande duschgel. „Adios Pampamia Mujer” är ytterligare en damdoft i „La Martinas”parfymkollektion. Den är den kvinnliga versionen av „La Martina Pampamia”, som står för den karakteristiska doften från pampas, det speciella argentinska slättlandskapet. Damparfymen passar i alla sammanhang och till alla tillfällen och sveper in användaren i en spirituell och sensuell not. Ett perfekt komplement är kroppslotionen „Adios Pampamia Mujer” från „La Martina”. Den sensuella doften känns lyxig samtidigt som den rikhaltiga formuleringen vårdar huden.

„La Martina”-parfym för män med identitet

„Sueño Hombre” är en herrdoft för den dynamiske mannen som utstrålar elegant ledighet. Doften imponerar med en dynamisk livfullhet från sicilianska citrusfrukter, varma doftaccenter från ekmossa och en fläkt av tonkabönor. För att bygga på denna doftupplevelse och få de speciella vårdande kvaliteterna hos dessa värdefulla ingredienser att utveckla sig, finns „Sueño Hombre” även som en lugnande och uppfriskande aftershave. Även den maskulina doften „Tierra del Fuego” från „La Martina” skänker användaren en genuin doftupplevelse. Fruktigt aromatiska noter kombinerade med svarta vinbär, äpple, ananas och bergamott förädlas genom en sensuellt manlig accent med inslag av trä. För att intensifiera det fruktigt aromatiska doftspelet hos „Tierra del Fuego” finns det en matchande rengörande duschgel för normal hud.

„La Martina” – från sport- till modemärke

I det omfångsrika doftsortimentet finns det en passande doftkomposition för alla olika typer och sortimentets fria och sportiga framtoning väcker nyfikenhet och ingjuter mod att våga prova på nya dofter.  De exklusiva produkterna ur segmentet sportmode har sedan länge varit hett eftertraktade även utanför spelplanen. „La Martina” är ett märke med massor av karaktär och styrka som gör det möjligt för kunderna att utveckla deras fulla potential.