Parfym från Kiton

Kiton är ett av världens mest ansedda märken för skräddarsydda kläder. Det förenar lyx och elegans m… Ta reda på mer

Kiton Parfym

Kiton är ett av världens mest ansedda märken för skräddarsydda kläder. Det förenar lyx och elegans med italiensk hantverkstradition. Tillverkningen av en skräddarsydd kostym är ett omsorgsfullt arbete som endast ett fåtal skräddare behärskar till fullo.

Visste du redan Innehåll

Kiton – en herrdoft med stil och elegans

Kiton Men – det är själva symbolen för måttsydd konfektion för krävande män. Doften personifierar en klassiskt elegant stil och reflekterar de sansade och eleganta egenskaper som kännetecknar alla Kiton-kreationer.

Vad står märket Kiton för?

Kiton står för förstklassig kvalitet och elegans. Det italienska företaget grundades inom modebranschen av Ciro Parone i Neapel 1968. Företagets fokus låg till att börja med till övervägande del på bröstnäsdukar och herrkostymer. Den enda modehöjdpunkten bestod av kostym K 50, som hade tillverkats på 50 arbetstimmar. Vidare uppgick de fullständiga produktionskostnaderna till 50 000 USD. Detta trendiga märke erbjuder otaliga kostymer och sportiga kläder som är tillverkade av högkvalitativa material. En optimal passform och en mycket hög bärkomfort kan på så vis garanteras. Män som inte riktigt vet vad de ska ta på sig, hittar smakfull elegans hos Kiton. Tack vare Kiton kan män alltid träffa mitt i prick när det gäller en utsökt stil och extra bra kvalitet.

Köp Kitons herrparfym till bra pris i Parfumdreams onlinebutik

Kiton – ett italienskt modeföretag med ett enastående gott rykte tack vare framställning av sina unika kostymer. Utöver herrkostymer framställer Kiton även skor, sportkläder och inte minst en andlöst fantastisk herrparfym. I sammanhanget är det även viktigt att nämna den hyllade damkollektionen från huset Kiton. För självsäkra män utgör Kiton idag ett av modebranschens mest kända och populära företag. Utöver sina stora framgångar på modeområdet, blev Kiton huvudsakligen känt för sina tämligen framgångsrika herr- och damdofter.

En herrdoft från detta märke som verkligen är värd att lyfta fram är Kiton Black. Kitons herrparfym imponerar med sin förtrollande doft med doftnoterna violblad, röda bär, citron och bergamott. Mellannoten utgör en sammansättning av doftnoterna ceder, cyklamen och kardemumma. I basnoten kan du njuta av dofterna vetiver, ambra, tonkaböna och läder. Denna unika herrdoft från huset Kiton övertygar framförallt genom sin ojämförliga doftbild. Dessutom håller denna herrdoft extra länge.

Passa därför på att unna dig Kiton eau-de-toilette-spray på 75 alternativt 125 ml, som i alla delar är minst lika elegant som Kitons mode. Till att börja förnimmer du en blandning av fräsch citron med lätt lavendel och skirt gröna nyanser från brasilianskt tropiskt trä och Herbes de Provence. Detta får sällskapa v fruktigt, fräscha citrusnoter, milt doftande rosor som tillsammans med värmande lindblommor, och marockanska korianderblad formar en harmonisk enhet. Perfekt kombinerat med varandra uppstår en härlig bouquet med en synnerligen raffinerad chypre-doft som återspeglar Kitons typiskt eleganta stil och känslosamma manlighet.

Kitons duschgel kan du köpa till ett extra förmånligt pris i Parfumdreams onlinebutik. I en praktiskt storlek om 150 ml avlägsnar denna mjuka och milda peelingkräm döda hudceller, rengör huden och återger den en fin lyster. Den unika kombinationen av aloe och honung har en

  • uppbyggande
  • återfuktande
  • utslätande

effekt på den manliga huden. Samtidigt är duschgelen från Kiton optimalt lättanvänd. Man fördelar bara en liten klick på de fuktade fingerspetsarna och fördelar sedan gelen i ansiktet med långsamma cirkelrörelser.

Vidare erbjuder Parfumdreams onlinebutik även Kitons avstressande aftershave i en storlek om 75 ml. Denna aftershave lämpar sig extra väl för sliten hud och den kan även läka mindre skador som uppstår under rakningen. Kitons aftershave bidrar även till att fräscha upp, svalka och vårda huden i anslutning till rakningen. Den har också en lätt Kiton-parfymering och doften dröjer sig kvar extra länge.

Den som väl har stiftat bekantskap med Kitons herrdofter, har i brådrasket inget skäl att börja se sig omkring efter något annat favoritmärke.