Parfymer från Juliette has a Gun

Juliette has a Gun: märket med detta udda namn blandar klassiskt med rock 'n' roll, Shakespeare med … Ta reda på mer
17
5/5 baserat på alla kundbetyg

Juliette has a Gun Parfymer

Juliette has a Gun: märket med detta udda namn blandar klassiskt med rock 'n' roll, Shakespeare med Woodstock, samt en gnutta klädsam måttfullhet. Sedan starten 2005 har dofterna från Juliette has a Gun blivit en självklarhet för kvinnor som vet vad de vill ha. Sedan nyligen finns även unisexdofter att tillgå. En parfym från detta kultmärke är utan tvekan innovativ, gärna lite vild eller ibland tillbakadragen, men hursomhelst alltid helt unik. Det ansvarar erfarna parfymörer för som skapar tydliga doftbilder som blir en självklar del i din egen stil. Att en parfym från Juliette has a Gun luktar helt förtjusande är inte så konstigt om man betänker vem som grundade märket: Romano Ricci.

När talangen kommer med modersmjölken

Romano Ricci är ansiktet utåt och grundare till Juliette has a Gun. Barnbarnsbarnet till den världsberömda modedesignern Nina Ricci är även barnbarn till den välkända parfymören Robert Ricci. Därmed fick Romano redan från barnsben en känsla för spännande och lyckade kreationer. Vad han gjorde av denna kunskap kan du uppleva själv i det dussintal olika kreationer som kommit ur hans händer och som blivit både kultförklarade och storsäljande. Med en parfym från detta märke kan du förvänta dig spännande kombinationer och kontraster samt en rejäl dos karaktär. Tillsammans med den konstnärligt utformade flaskan som garanterat blir en blickfångare i ditt badrum kan Romano Ricci utlova mer än bara en doft med sina kreationer. Vi talar om en livskänsla!

Visste du redan Innehåll

Juliette-has-a-Gun – en hyllning till kvinnorna

Juliette-has-a-Gun är ett rätt ungt märke, som står för exklusiva damdofter blandat med klassisk romantik från svunna tider och nutidens vilda ungdom. Grundaren Romano Ricci tolkar kärleken till doft och kvinnans fasetter i alla sina parfymkreationer på ett mycket speciellt och ovanligt sätt. Detta återspeglas även i de magiska parfymflaskorna, som har designats med massor av kärlek till detaljerna.

De runda flaskorna, som är iögonfallande röda, oskuldsfullt vita eller hemlighetsfullt mörka med tryckta blomornament och den uppseendeväckande logotypen Juliette-has-a-Gun, ger parfymerna en fulländad kvinnlighet.

För närvarande finns de unga dofterna från „Gun Juliette” som eau-de-parfum-spraypå 50 och 100 ml i tolv olika doftnyanser. I Parfumdreams onlinebutik erbjuder vi denna märkesparfym till överkomliga priser inkl. moms och gratis leverans. Vid förfrågan förpackar vi din Juliette-has-a-Gun-beställning som gåva och utan extra pristillägg.

Juliette edp: Ovanligt namn – ovanliga dofter

Redan de enskilda doftkompositionernas olika namn känns hemlighetsfulla och väcker nyfikenhet på den aktuella doften. Parfymerna från märket Juliette-has-a-Gun heter till exempel:

  • Lady Vengeance
  • Mad Madame
  • Miss Charming
  • Citizen Queen
  • Romantina

Och namnet på flaskorna talar också för sig själv. Så har till exempel doften Romantina fått blommigt uppfriskande doftnoter som optimalt framhäver en kvinnas feminina sida. Parfymen står för romantisk tvåsamhet och kvinnlig naturlighet.

Motstycket till romantiska doftnoter bildar nyanserna i Citizen Queen-parfymerna, som står för äventyrslusta och flexibilitet. Självsäkra kvinnors karaktär får doftmässigt stöd av basnoten harts liksom mellannoten iris, läder och ros i denna parfym.

Mad Madame och Miss Charming är två doftkreationer som har en utmanande, fräck och lätt provocerande framtoning. Sammantaget har Romano Ricci med sina Juliette-has-a-Gun-parfymer skapat en helt individuell doftupplevelse för varje stämning och varje kvinna.

Gentlewomen, den perfekta business-doften

En grundkaraktär präglad av träinslag kombinerat med apelsinblommor och en fläkt av neroli gör denna doft varken för kvinnlig eller för maskulin: med andra ord den moderna kvinnans perfekta business-parfym.

Gentlewomen är en slags statement till den manliga affärspartnern, en förförisk doft som inte är för påträngande, har en tydlig doftbild och lyckas uttrycka styrka och smarthet.  Men doftupplevelsen lämpar sig inte bara för jobbvardagen, Gentlewomen kan även användas i andra sammanhang. Den kan användas varje dag men är samtidigt också ett perfekt val vid särskilda tillfällen.

Romano Riccis „Luxury Collection” av Juliette-has-a-Gun

Alla hans parfymer är unika och omisskännliga och tolkar den moderna kvinnan av idag på ett alldeles speciellt sätt. Detta återspeglas inte enbart i de eleganta flaskorna, utan även i det exklusiva priset för de exklusiva artiklarna.

Men Romano Ricci kan bli ännu exklusivare och skapade en „Luxury Collection” av Juliette-has-a-Gun: två parfymer som på något sätt kan sägas utgöra kronan på verket på märkets doftkollektion.

Oil Fiction

Varm, feminin med orientaliska noter ger denna doft en magisk,

hemlighetsfull not som gör kvinnan som bär den oemotståndlig

och intensivt närvarande.

Moon Dance

Doften minner om månens silverskimrande ljus och frestar med

ett spår av rosor, viol och mysk. En ovanlig doft

med magnetisk attraktionskraft.

Båda dessa eleganta parfymer tappas på distinkta glasflaskor med ett kraftfullt uttryck som signaleras av de djupgående färgaccenterna – gyllenbrun och mörklila. De lyxiga dofterna är yppiga och bevarar sin doftnot även långt efter påförandet.

 

Juliette-has-a-Gun: Innovativa dofter med personlighet

Dessa doftlinjer som tillkommit efter 2005 odödliggör i form av parfym en helt ny typ av kvinnor.

Romano Ricci har lyckats fånga och återge kvinnliga karaktärers många olika fasetter och egenskaper i dofter. Självsäker, djärvt lekfull eller lugn och tillbakadragen – oavsett vad så erbjuder Juliette-has-a-Gun en passande doftnot för alla olika karaktärer.

Låt dig inspireras och hitta din personliga karaktär i „Juliettes” doftkollektioner. Du hittar alla dofter hos oss på Parfumdreams.de inom kategorin märken.

Utforska nyheterna eller bästsäljarna från Juliette-has-a-Gun och få din nya doft hemskickad på bara några dagar.