Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Hugh Parsons 5 Artikel

Hugh Parsons

Dofterna från Hugh Parsons är en kombination av elegans, förförelse och sportig pigghet med en blommig lätthet över det hela. Hugh Parsons högkvalitativa kreationer doftar av mysk, ambra, cederträ, citron, lavendel och andra förtrollande topp-, mellan och basnoter. Hugh Parsons står för en ojämförlig doftupplevelse.

Visste du redan Innehåll

Hugh Parson – brittisk elegans från en världsmetropol

Hugh Parson har sitt ursprung i London, på Regent Street. Låt oss gå tillbaka till 20-talet för ett möte med Hugh Edward Lancelot Parsons. Tillsammans med sin hustru Gladys har han grundat Hugh Parsons som idag är ett framgångsrikt parfymmärke. Detta trots att företaget inledningsvis satsade på tillverkning av förstklassiga slipsar och accessoarer av finaste siden. Inspirationen hämtade Hugh från tiden inom det militära och officersuniformer.

Hugh Parsons och hans framgångsrecept

 

Det var parets passionerade entusiasm som gjorde att Hugh Parson snabbt utvecklades till ett framgångsrikt varumärke. Än idag associerar vi Hugh Parsons med kvalitet, exklusivitet och typiskt brittisk elegans. Den första linjen från huset Hugh Parsons lanserades först 1998. Än idag kan den moderne mannen och gentlemannen införskaffa en extravagant doft ur Hugh Parsons sortiment av parfymer.

Du kan välja mellan följande doftkreationer och parfymer från Hugh Parson:

 

  • Hugh Parsons 99 Regent Street,
  • Hugh Parsons Hyde Park,
  • Hugh Parsons Piccadilly Circus,
  • Hugh Parson Oxoford Street,
  • Hugh Parsons Traditional,
  • Hugh Parsons Whitehall.

Redan vid en snabb blick kan man inte undgå att notera att namnen har hämtats från kända platser i London. På så sätt vill företaget låta kärleken och kopplingen till hemlandet komma till uttryck även i doftkreationerna. Låt oss tillsammans ge oss av på en resa i dofternas värld och upptäcka de speciella basnoterna av svarta vinbär, mysk och kryddiga aromer. Det är framför allt de uttryckligt maskulina doftnoterna hos parfymerna som uppskattas extra av parfymälskarna.

Hugh Parsons Street 99

Redan designen på flaskorna (100 ml) samt de stilsäkra klassiska initialerna indikerar den ärvda karaktären hos Hugh Parsons 99 Regent Street och dess orientering mot traditionella världen. Denna traditionella doft med blommig kärna känns inledningsvis sportig och uppfriskande. Via väldoftande och hartsiga doftnyanser landar vi direkt i den brittiska metropolen och njuter av rökig ambra och härligt varm mysk. Det är en upplevelse att märka hur basnoten och toppnoten smälter samman till en harmonisk helhet och unik klassisk doftkreation

Hugh Parsons Hyde Park och dess effekt

Hugh Parsons Hyde Park förtrollar med gröna toppnoter av fikonblad med lätta accenter av citrusfrukt och bergamott. Detta kryddas raffinerat med en fläkt av rosépeppar och kvanne. Men även den blommiga fasetten hos eau-de-parfum-sprayen Hyde Park kommer helt till sin rätt i denna doft och inspirerar med arabisk jasmin och rosenextrakt. De olika dofterna och parfymerna smälter samman till en magnifik upplevelse som både berusar och förtrollar alla sinnen. Vi rekommenderar dig att förutom de tidigare nämnda doftkreationerna och eleganta kollektionerna även titta närmare på

  • Hugh Parsons King,
  • Annick Goutal och
  • Circus traditional.

Låt dig inspireras av en atmosfär präglad av svunna tider som lever kvar än idag och inte låter sig knuffas undan eller påverkas av de ständigt växlande trenderna. Med en parfym från Hugh Parsons köper du en doft som håller i många år och ger dig en seriös, självsäker och maskulin framtoning.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube