Parfym från George Gina & Lucy

George Gina & Lucy är ett företag som grundades av tre väninnor och numera har vuxit till ett etable… Ta reda på mer
15
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

George Gina & Lucy Parfym

George Gina & Lucy är ett företag som grundades av tre väninnor och numera har vuxit till ett etablerat kläd- och kosmetikamärke. Väskmärket lanserades 2004 och är specialiserat på kreativa och högkvalitativa handväskor. Tack vare sina udda material och snygga design har väskorna fått stor popularitet. Den speciella looken har blivit känd över hela världen och tilltalar kvinnor som vill stå ut. Samma princip gäller även för parfymen GG&L. Alla doftserier utmärker sig med din individuella karaktär och tydliga noter.

Moderna parfymer i snygg förpackning

Dofterna från George Gina & Lucy fokuserar helt på kvinnor och delas in i olika serier som GG&L, Think Wild, Wild Gold och Collectibles. Alla parfymer kommer i en snygg flaska med fantasifulla accessoarer och i halvtransparent utförande. Dofterna präglas av friska, fruktiga och blommiga noter men i de flesta serier finns även en fläkt av Orienten med. Sidoprodukter, som till exempel krämer, finns också representerade i de olika doftserierna.

Visste du redan Innehåll

George Gina & Lucy – ett riktigt dreamteam!

När tre ytterst kreativa väninnor slår sig samman kan det leda till något stort! Något som verkligen stämmer in på George Gina & Lucy! År 2004 beslöt sig väninnorna för att starta ett företag och designa handväskor. Dessa handväskor var dock inte vilka handväskor som helst, de var ovanliga och mycket individuella! Designväskorna var inget för små gråa möss, väskorna var och är iögonenfallande och nådde snabbt kultstatus.

Med lyxiga material och, framförallt, med former och färger som aldrig är långtråkiga, har väskorna från George Gina & Lucy blivit kända över hela världen och designerteamet riktar in sina kollektioner på ovanliga tjejer och kvinnor som vet vad som betyder något här i livet!

Men det räckte inte med exklusiva handväskor!

George Gina & Lucy visste att de hade talang och därför försökte de sig snabbt även på klädmode. Även här visade sig trion ha fingertoppskänsla när det gällde att lista ut vad kvinnor längtade efter. Urflippat mode som skickligt skiljer sig ur mängden! Ändå känns plaggen från George Gina & Lucy aldrig för överdrivna, de har lyckats perfekt med att kombinera en exklusiv look med klassisk elegans. Mode för kontoret eller kvällsmottagningen – George Gina & Lucy är universellt och alltid tilltalande!

Till en perfekt look hör förstås inte bara rätt kläder och matchande accessoarer, vilket de tre väninnorna så väl vet. Det perfekta utseendet hos en kvinna av värld får inte minst hjälp på vägen av förstklassig kosmetika. Därför skapade den påhittiga designertrion unika kosmetikkollektioner som framhäver de bästa sidorna hos alla kvinnor. Principiellt används hos George Gina & Lucy endast de bästa ingredienserna och det är något som din hud uppskattar! De högkvalitativa vårdande produkterna och kosmetikartiklarna skämmer bort huden och alla sinnen. Lika unik som modekollektionen är, lika unik är även George Gina & Lucys värld av kosmetika!

Erövringen av dofternas värld!

Trion nöjde sig inte länge med skapandet av unikt mode och en matchande kosmetikserie! För att en kvinna ska få en fulländad framtoning krävs förstås även en matchande doft. George Gina & Lucy skapade en ovanlig parfymserie som var både mjuk och stimulerande på en och samma gång. Dofterna, som skapades av de tre väninnorna, smyger sig tätt intill kroppen och omger henne i en aura full av olika aromer som är perfekt balanserade.

Samspelet mellan vilda och moderna doftnoter som parats med klassiska element passar perfekt till den livsstil som George Gina & Lucy vill förkroppsliga. Även doftkollektionen rymmer ett visst mått av galenskap och givetvis är flaskorna varken långtråkiga eller ordinära. Designerhjärtat märks även när det gäller formspråket hos de eleganta flaskorna och de tre damerna har här skapat alster som verkligen vilar lätt på ögat!

 

Våra rekommendationer när det gäller George Gina & Lucy:

  • George Gina & Lucy, eau-de-toilette-spray på 30 ml – stimulerande doft full av charm och vild sensualitet. Förpackad i en underbart designad flaska!
  • George Gina & Lucy, deodorantspray på 150 ml – fruktig doft som skyddar effektivt mot uppkomst av odörer i armhålan!
  • George Gina & Lucy, eau-de-parfum-spray på 50 ml – intensiva aromer i en fruktig doftcocktail skapar en förförisk och mycket sensuell aura!
  • George Gina & Lucy Wild Breeze, eau-de-toilette på 50 ml – splitter ny parfym från den senaste kollektionen. Sammetslena accenter med stjärnfrukt, kardemumma och olika maritima accenter. Exotisk och ändå klassisk!

 

Vår topprekommendation är duschgelen Wild Breeze från George Gina & Lucy. Denna behagliga duschgel, som doftar av sommar, sol, strand och hav, känns som ett skönt dopp i karibiska havet. Duschupplevelsen får en perfekt avrundning med en matchande kroppslotion som absorberas härligt snabbt och ger en sammetslen hudkänsla. Den ljuvliga doften dröjer sig kvar hela dagen!