Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Floid 1 Artikel

Floid

Högklassig skäggvård sedan 1932Det amerikanska märket Floid har tillverkat kosmetikaprodukter sedan 1932. Företagets mångåriga erfarenhet garanterar mycket effektiva produkter med högklassiga ingredienser. Oavsett om det är sprayflaska, balm, gel, skäggvård, schampo, anti-hairloss-tonic eller andra kosmetikaprodukter. Med Floid har du ett märke med lång erfarenhet och välbeprövade produkter. Företaget kombinerar estetik och effektivitet i sin breda produktrepertoar.

Lyxig kosmetika från ett kultmärkeFloids produkter är sedan långt tillbaka mycket populära. Inte att undra på. Alla förpackningar är i en otroligt tjusig retrostil. Floids typiska logo har sin egen charm med den klassiska 1950-talsstilen. Därför lämpar sig produkter till mer än bara kroppsvård. De är en snygg prydnad i badrummet och ser bra ut som samling. De många produkterna kan användas till vitt skilda ändamål och kompletterar varandra i hög grad. Schampot passar utmärkt som förberedelse till en anti-hairloss-tonic och skäggvården är ett bra komplement till aftershaven. Oavsett vilken produkt du bestämmer dig för: I det här märket har du en pålitlig och beprövad tillverkare av effektiva och estetiska kroppsprodukter som ser bra ut i badrummet.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube