Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Dermaroller 2 Artikel

Dermaroller

Dermaroller – microneedling för hemmabruk

Dermaroller är ett innovativt skönhetsverktyg från företaget med samma namn, Dermaroller GmbH, från Wolfenbüttel i Niedersachsen. Företaget ägnar sig åt hudens behov sedan 1999 och väckte sensation inom branschen med den lilla apparaten. Till formen påminner den om en rakhyvel, som har ett rollerhuvud med mikronålar istället för skarpa rakblad. Vid användningen penetrerar nålarna epidermis, som därigenom ska förbättra hudbilden. Hos parfumdreams får du även Dermaroller-kosmetika för ansikte och kropp som kompletterar behandlingen.

Köp Dermaroller: apparatens verkningssätt

Dermaroller är en praktisk apparat som används manuellt, med små mikronålar som är placerade på en rulle. Spetsarna tränger in i det översta hudlagret genom rörelser med lätt tryck över huden. Eftersom nålarna är tillverkade av högkvalitativt material och är mycket spetsiga känns behandlingen knappt. Tillverkningen sker i överensstämmelse med stränga kvalitetskriterier i Tyskland.

Användningen främjar blodcirkulationen och bidrar till att stimulera kroppens egen produktion av elastin, kollagen och hyaluron. Den kan synbart mildra solskador, pigmenteringar, rynkor och akneärr. Tillverkaren rekommenderar att den används två till tre gånger i veckan i kombination med andraDermaroller-produkter, som kompletterar och främjar behandlingen.

Dermaroller-produkter: Strålande vacker hud tack vare microneedling

De små, precist placerade mikronålarna av högkvalitativt rostfritt stål löser upp döda hudceller, avlagringar och tilltäppta partier från det översta hudlagret. Det minimerar förstorade porer, minskar orenheter i huden och förbättrar huden. De 0,2 millimeter korta nålarna penetrerar det översta hudlagret utan att komma i kontakt med blodet. Det stimulerar mikrocirkulationen och hudens förnyelse.

Speciella produkter från Dermaroller passar för behandling av större partier som baken, magen, låren, armarna och dekolletaget. De är försedda med 396 mikronålar med en längd på 0,2 mm. Dessa tränger in i epidermis och eftersom de är sylvassa gör behandlingen inte ont. Massagen främjar blodcirkulationen och hudens förnyelseprocess.

Dermaroller: Effekten av Dermaroller

Redan efter några veckor ska huden se märkbart slätare och friskare ut. Om du använder apparaten två till tre gånger i veckan blir bindväven kraftigare och tecken på celluliter mildras. Den tar bort döda hudpartiklar, öppnar tilltäppta talgkörtlar och hämmar utvecklingen av mikroorganismer.

Microneedling-produkter från Dermaroller kan användas upp till 50 gånger. Därefter rekommenderar tillverkaren att de byts ut. Av hygienskäl ska alltid bara en person använda apparaten. Det är viktigt att verktyget rengörs grundligt med en rengöring som är speciellt utformad för rullen. Om du sprejar den alkoholhaltiga lösningen generöst på skönhetsverktyget befriar du det från bakterier.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube