Parfymer och Butik från David Beckham

Fotbollsstjärnan David Beckham ärvde sin kärlek till sporten av sina föräldrar. Han är utan tvivel e… Ta reda på mer
16
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

David Beckham Parfymer och Butik

Fotbollsstjärnan David Beckham ärvde sin kärlek till sporten av sina föräldrar. Han är utan tvivel en riktig man, något han många gånger har bevisat på fotbollsplanen. David Beckham lyckas dock med att vårda och styla sig. Med sin kärlek till modern styling har han påverkat en hel generation män. Han har visat att män kan lägga vikt på skönhet, utan att förlora sin manlighet. Även när det gäller marknadsföringen av varumärkets parfymer, med serier för både män och kvinnor, står David Beckham i förgrunden. Doftkreationerna från David Beckham är karaktäristiska för sin friskhet och är perfekta blandningar innehållande trä-. frukt- och blomnoter.
Visste du redan Innehåll

Förföriska dofter från David Beckham hos parfumdreams

En man som kan konsten att övertyga både med sitt fotarbete och sin charm: David Beckham. Framgångsrik fotbollsstjärna: ja, det var så David Beckham började sin karriär, men numera är han framförallt reklammodell och affärsman. Tack vare sin talang, kreativitet och framförallt sitt utseende har denne britt sedan länge kvalat in på otaliga listor som „världens sexigaste man”. Utöver detta kan han även skryta med en sanslöst god smak när det gäller herrdofter.

I eleganta flaskor finns numera mer än ett dussinparfymer, eau-de-toilette-sprayer och geler för kroppsrengöring från märket David Beckham. Herrdofterna övertygar genom att vara sportiga, maskulina och stimulerande för alla sinnen tack vare smarta kombinationer av de mest vitt skilda doftämnen.

Till de mest populära doftkreationerna som kunderna gärna beställer i Parfumdreams onlinebutik hör framförallt:

  • David Beckham Classic Blue som eau-de-toilette
  • Intimately Men, liksom Intimately Yours Men
  • Homme; även som aftershave 50 ml, liksom
  • David Beckham Instinct

Dessa och andra herrdofter hittar du i vår onlinebutik om du söker på „Beckham parfym” alternativt söker via märken och kategorier. Från eleganta dofter i form av allt från parfymer och deodoranter till EDT kan du hos oss hitta produkter av märket David Beckham till riktigt bra priser.

David Beckham-dofter som presentset

I den berömda fotbollsstjärnans produktsortiment hittar du utöver eau-de-toilette-sprayer och parfymer även deodoranter och geler för kroppsrengöring.  Dessa kompletterar utbudet perfekt och gör det möjligt för män att vårda sig från topp till tå med produkter från David Beckham. I vårt sortiment hittar du praktiskt nog även kompletta presentset, som du kan köpa till lågt pris och som innehåller de viktigaste vårdande produkterna.

Doftset i överblick:

  • Doftset Beyond

Presentsetet innehåller en eau-de-toilette på 50 ml samt en duschgel för hår och kropp. Presentsetet ligger i en grå förpackning med silverskimrande logga.

  • Doftset Instinct

Förpackningen är svart med vita stänk, en blick räcker för att förmedla produktens inneboende manliga mystik. Innehåll: 30 ml David Beckham EDT samt 200 ml Hair & Body Wash.

  • Beckham Classic Blue-doftset

Detta presentset hör till de riktiga klassikerna och levereras i en snygg förpackning i kungligt blått. Återigen består setet av en eau-de-toilette liksom en duschgel för hud och hår.

 

Slå till redan idag på något av dessa extravaganta presentset från megastjärnan David Beckham och gör en god affär eftersom du sparar en slant på att köpa setet jämfört med om du köper produkterna var för sig.

 

Manlig, markant, värd att rekommendera: herrdoften„Beckham Signatur”

Basnoterna ambra, mossa och patchouli ger denna eau-de-toilette dess speciella orientaliska doftriktning med inslag av trä. De fruktiga noterna av mandarin, melon och enbär skänker EDT-sprayen dess unika karaktär.

Signature Man förkroppsligar ambition, målmedvetenhet och kaxigt självförtroende samt utstrålar en speciell elegans. Den kraftiga doften är på intet sätt påträngande och uppskattas av kunderna som gärna rekommenderar den.

Redan den kantiga och strukturerade flaskan i en svagt lila nyans och elegant design ger en indikation på vilken doft som kommer att utvecklas när korken tas av. David Beckhams Signature finns dessutom även för kvinnor.

Parfym med en häpnadsväckande effekt

Med „Homme” startade den skicklige affärsmannen David Beckham sitt första projekt på området eau-de-parfum. Herrdoften, som lanserades 2012, blev snabbt så populär att det inte dröjde länge innan även parfym nummer två och tre dök upp på butikshyllorna.

Och detta är knappast överraskande, den före detta fotbollsspelaren har som bekant tusentals fans – framförallt kvinnor – för vilka enbart namnet Beckham gör att dessa produkter till självklara måsten i badrumsskåpet.

Om du frågar en kvinna om de väldoftande produkterna i Beckham-serien, upplever hon så gott som alla Beckham-dofter som sexiga och stimulerande. Detta gör dofterna till en förförisk fördel för den moderne mannen, för när allt kommer omkring kan inte alla vara en „Beckham” – men med Parfumdreams.de kan åtminstone alla dofta som Beckham.