David Beckham parfym

8
5/5 baserat på alla kundbetyg

David Beckham parfym: Den omisskännliga känslan av framgång

Stil är hos Beckham en familjesak: Efter sin fantastiskt framgångsrika karriär som fotbollsspelare har David Beckham och även hans hustru Victoria tagit fasta på de fina sakerna i livet. David Beckham eau de toilette innefattar idag över 37 olika doftskapelser och räknas till de mest sålda, prominenta parfymerna i världen.

Hur kom det sig att David Beckham gav sig in i parfymbranschen?

David Beckham inledde sin karriär med 17 år på fotbollsplanen hos Manchester United. Under höjdpunkten på sin fantastiska fotbollskarriär gifte han sig med Posh Spice Victoria, medlem i popgruppen Spice Girls. ‘Posh och Becks’, som är deras smeknamn, har fyra barn. När popgruppen löstes upp år 2000 startade Victoria Beckham en karriär som stilikon. Det färgade av sig på maken, som i slutet av sin sportkarriär också började visa intresse för design och lyxartiklar.

2005 presenterades den första doften från David Beckham med namnet Instinct, som än idag har många fans. Parfymen är skapad i ett samarbete med experter från Coty.

David Beckham parfym för män

Det är knappast förvånande att samarbetet mellan David Beckham och Coty redan har skapat 37 olika herrdofter. Alla herrdofter från David Beckham utmärker sig genom en perfekt blandning av träiga, blommiga och fruktiga aromer.

Följande produkter från David Beckham är extra populära som eau de toilette och eau de parfum:

  • Classic Blue: Denna eau de toilette från David Beckham står för en sportig fräschör med sex-appeal och innehåller en blandning av mysk, muskatellsalvia och citrusaromer.
  • Respect: Söta kryddor är kännetecknet för denna omtyckta doft. Rosépeppar, grapefrukt och lavendel är några ingredienser som gör denna eau de toilette så enastående.
  • Classic: Klassisk stil står i förgrunden för denna Beckham-parfym. Denna generationsförenande doft imponerar med citrusnoter och varm kumarin, en disksret not, som ändå ger en tydlig, förnimmbar effekt.
  • Bold Instinct: Denna kryddiga, träiga doft förmedlar en cool djärvhet med en blandning av whisky, ananas, lagerbärsblad och en extra varm hjärtnot av muskot, kanel och kardemumma. Vårt tips: Den perfekta doften för höst och vinter.

Handla David Beckham parfym

Posh och Becks verkar inte slår sig till ro i första taget. Därför kommer det ständigt nya produkter ut på marknaden under detta märke. Det finns inte bara Beckham-parfymer i sortimentet. Hos parfumdreams finns det ett stort urval av skönhetsprodukter med olika doftnoter från Beckham, till exempel deodorant, shower gel och after shave.