22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Visa din rätta färgprakt och fira Pride-månaden med parfumdreams

Juni är Pride-månaden – en tid då HBTQIA+ communityn i hela världen träffas för att fira mångfald och individualitet. Det är en månad för firande, men även en påminnelse om utmaningarna och kampen för lika rättigheter och acceptans.

Vi hos parfumdreams vill göra ett tydligt statement för mångfald, självförverkligande och acceptans – oberoende av kön, ursprung, hudfärg eller sexuell läggning. Vi tror på, att varje människa ska ha friheten att få uttrycka sig själv och uppleva kärlek på samma villkor. Tillsammans med er bygger vi vidare på respekt, tolerans, frihet och kärlek. Ta reda på mer om detta och upptäck våra makeup-looker och -basartiklar, för att fira Pride-månaden i alla dess färger.

Hitta din individuella Pride-look

Mer än bara färger: Varför finns Pride-månaden?

Pride-månaden är mer än bara färgglada parader och festivaler. Den är en tid att fira mångfalden hos HBTQIA+ communityn och samtidigt uppmärksamma den ständiga kampen för likaberättigande och acceptans. Regnbågsflaggan symboliserar just detta. Dess färger representerar de olika aspekterna av kärlek och tillhörighet, som även återspeglas i outfits och makeup-looker.

Våga uttrycka din personlighet och individualitet

Beyond the Rainbow: Vad döljer sig bakom HBTQIA+?

Bokstäverna HBTQIA+ står för olika könsidentiteter och sexuella läggningar. De står för homosexuella, bisexuella, transpersoner, queera, intersexuella och asexuella personer. Plustecknet (+) symboliserar även sexuella läggningar och könsidentiteter som inte direkt kan innefattas i dessa begrepp, som till exempel pansexualitet.

Var modig och visa din rätta färg

Det är viktigt, att varje människa har frihet att utveckla sig själv utan att behöva vara rädd för att bli diskriminerad. Du måste inte identifiera dig som HBTQIA+ för att delta i ett Pride-evenemang. Alla är välkomna att visa sitt stöd. Genom starka regnbågsfärger eller subtila accenter kan du med din makeup framhäva din personlighet. Använd Pride-månaden till att fira med communityn, få kunskap och visa engagemang.

Upptäck artiklar från HBTQIA+ vänliga märken

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube