Parfym från Comptoir Sud Pacifique

Med sin produktpalett har Comptoir Sud Pacifique under de senaste årtiondena skapat en förtrollande,… Ta reda på mer

Comptoir Sud Pacifique Parfym

Med sin produktpalett har Comptoir Sud Pacifique under de senaste årtiondena skapat en förtrollande, exotisk dröm. Grundarna av Comptoir Sud Pacifique är mycket fascinerade av mångfalden av blommor och dofter samt av landskapets exotiska skönhet och livet kring öarna i Stilla havet, vilket fick dem att skapa en helt kosmetikserie baserad på denna inspiration. Parfymerna och de vårdande produkterna doftar sött av vanilj, kokosnöt, exotiska frukter och tropiska blommor och för tankarna till Hawaii och Haiti. Alla dofter kan användas enskilt eller kombineras med varandra, för att skapa en helt egen, personlig doft. Dofterna har en mycket lätt och avslappnad karaktär och är framför allt mycket populära på sommaren. Comptoir Sud Pacifique - lev ut din längtan, dina drömmar, din sökning efter det eviga paradiset...

Visste du redan Innehåll

Comptoir Sud Pacifique från Frankrike

Det franska parfymmärket Comptoir Sud Pacifique från Paris utvecklar sedan över exotiska dofter som stimulerar alla sinnen och utlovar en en riktig söderhavskänsla. Egentligen en rätt ovanlig kombination kan man tycka, det naturliga vore ju att fransmännen använde sitt eget land som doft- och inspirationskälla. Men på detta företag går det inte till så. Grundarna till Comptoir Sud Pacifique är passionerade globetrotters som efter en semester i Stilla havet saknade den tropiska faunan med dess ovanliga dofter, de vita stränderna och det klara och turkosfärgade havet så mycket att de bestämde sig för att försöka kapsla in dessa upplevelser i olika parfymer. De söta, soliga och exotiska dofterna från Comptoir Sud Pacifique blev resultatet av deras längtan.

Vilka doftkombinationer erbjuder Comptoir Sud Pacifique?

Comptoir Sud Pacifique består av sju olika grundriktningar:

 • vanilj,
 • trä,
 • blommor,
 • frukter,
 • kryddor,
 • kokosnöt,
 • uppfriskande aromer.

Tillverkaren erbjuder dessa grunddofter i sju olika parfymlinjer som i sinnet tar dig med på en resa i tanken till Stilla havet. De är späckade av intryck som fulländas i en unik doftkombination. Märket tillverkar förstklassiga parfymer och fina kroppsvårdsprodukter som kroppsolja, duschgel och kroppslotion. Dofterna kan köpas i utvalda butiker i Paris, Florens och Bryssel. Givetvis kan du även köpa dem i vår butik.

Det speciella med Comptoir Sud Pacifique

Alla produkter glänser av förstklassiga och naturliga ingredienser som skapar en behaglig känsla på huden. Dofterna hjälper dig att fly vardagen en stund och drömmar om tropiska stränder med svajande palmer. De väcker längtan efter romantiska sandstränder och den passionerade livskänslan från sydligare breddgrader. De exotiska produkterna är samtidigt en hyllning till kvinnligheten. Damdofterna är mångfacetterade och autentiska. De är inspirerande och uppfriskande. Dessutom ger de intensiv doft som dröjer sig kvar länge på huden.

Comptoir Sud-produkter

Hos oss hittar du olika damdofter från Comptoir Sud:

 • Eau Voyage
 • Les Epicees
 • Les Fleuries
 • Les Fruitees
 • Les Vanillees
 • Hèmisphère Sud pour Femme
 • Les Boisees

Hèmisphère Sud pour Femme imponerar med en söt och fruktig doft. Till ingredienserna tillhör ovanliga doftnoter som brasiliansk apelsin, peruansk peppar, egyptisk jasmin, kinesisk pion och indonesisk patschuli.

Parfymlinjen Les Vanillees innehåller söta vaniljdofter som blandas med exotisk banan och kokosnöt till en helt drömlik doftupplevelse. Den himmelska doften är mycket angenäm, varm och kvinnlig. Den uppskattas också av många män.

Blommiga och tidlösa Les Fleuries präglas av en fräsch och livsbejakande känsla. De varma dofterna är fräscha på ett sätt som friskar upp hela dagen och förtrollar alla sinnen. Parfymerna rymmer aromer från kokos, mysk, frangipani, tahitigardenia, ylang ylang, bensoe, vanilj och monoi.

De kryddiga Les Epicees-dofterna har en sensuell och harmonisk framtoning. Parfymerna, som förfinats, med kakao, vanilj och apelsinskal, reflekterar den moderna kvinnligheten. De stimulerar fantasin och förtrollar med sin lätta och mystiska doft.

De lätta och somriga Eau Voyage-dofterna innehåller exotiska och stimulerande doftnoter som pion, ambra, kaktus, mysk, lime och cyklamen. De förför inte bara alla sinnen, utan även män. Med dessa dofter blir alla kvinnor oemotståndliga.

Vild, exotisk frukt utgör grunden i Les Fruitees-dofterna. De innehåller stråk av lime, bergamott, mandarin, viol och vanilj och sprider en känsla av ljumma sommarkvällar, avkopplande och vilsamma.

Les Boisees är avsedd för män. Den markanta och kraftfulla doften med träinslag är intensiv utan att för den skull bli påträngande. Män som bär denna doft känner de varma solstrålarna smeka huden. Med unika aromer som papyrus, viol, rosépeppar, vit mysk och patschuli förför och förtrollar doften och tillför honom en aura av mystik.

Comptoir Sud Pacifique i vår butik

Comptoir Sud Pacifique-produkterna förkroppsligar den lätthet och exotiska elegans som präglar Stilla havets övärld. Alla parfymer innehåller vanilj och kokosnöt. De fångar pricksäkert in den karibiska livsglädjen och ger en enastående doftupplevelse som talar till alla sinnen. Comptoir Sud Pacifique har lyckats med konststycket att skämma bort män och kvinnor i lika hög grad. Dessa unika parfymer kan du köpa till förmånliga priser i vår butik.