Burt's Bees

79
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Burt’s Bees – naturkosmetika med näringsrika vårdande ämnen

På 1980-talet kom Burt Shavitz och Roxanne Quimby på idén att grunda företaget Burt’s Bees, som uteslutande arbetar med naturkosmetika. De båda lämnade storstadens stress och buller bakom sig på jakt efter lugnet och tystnaden på landet i Maine. Där satte Burt upp bikupor och sålde först honung som biodlare. Senare utvecklade de sin honungsverksamhet med produkter gjorda av det överblivna bivaxet. Burt och Roxanne utvecklade läppbalsam och andra kroppsvårdsprodukter som skulle vara helt naturliga, näringsrika och utan tillsatser.

Framhäv diskret din naturliga skönhet med Burt’s Bees

Burt’s Bees står idag för naturkosmetika av hög kvalitet, som vårdar känslig hy och gör den motståndskraftig. Företaget använder huvudsakligen naturliga ingredienser. Produktutbudet är ganska imponerande:

  • Burt’s Bees läppvård: Urvalet av läppvårdsprodukter är omfattande och består av flera produktserier. Märket producerar inte bara läppbalsam av rent bivax, utan också andra läppkollektioner. Det finns läppbalsam som innehåller näringsrika fruktessenser eller som ger läpparna en lätt färgnyans.
  • Burt’s Bees kroppsvård: Men det är inte bara läpparna som behöver en närande vård. Därför har det framgångsrika företaget utvecklat andra kroppsvårdsprodukter som uppfyller hela kroppens behov. De högkvalitativa ingredienserna ser till att huden i ansiktet samt på fötterna och händerna görs mjukare och får ett välvårdat utseende.
  • Burt’s Bees babyvård: Med denna särskilda vårdande serie vänder sig företaget till babyns och mammans känsliga hy. Förutom speciella badprodukter finns det kroppsvårdsprodukter som mjukgör huden hos mamman och det lilla barnet.

Grundarna av Burt’s Bees ansåg att naturens alla gåvor skulle behandlas med respekt. Därför innehåller samtliga produkter från Burt’s Bees endast de bästa ingredienserna som behandlats på ett skonsamt sätt.

Njut av härliga vårdande produkter tack vare Burt’s Bees

Urvalet av vårdande produkter från Burt’s Bees har under åren kontinuerligt vidareutvecklats och förbättrats. Förutom burkar av metall eller glas säljs många produkter även som praktiska vridstift eller i tub. Företagets fokus ligger på miljön och på produkternas höga kvalitet. I alla produkter ingår endast naturligt samt hållbart framtagna ingredienser som bivax, aloe vera och kakaosmör.

Dessa ingredienser vårdar huden och skyddar den samtidigt mot miljöpåverkan. Lugnande verksamma ämnen som mango och lavendel bidrar dessutom med välbefinnande genom sin milda doft, något som främjar den vårdande upplevelsen. För att enbart kunna erbjuda lyckade produkter avstår Burt’s Bees kategoriskt från djurförsök samt ftalater, mineraloljor, parabener och natriumsulfater.

Upptäck och köp Burt’s Bees hos parfumdreams

Märket Burt’s Bees erbjuder ett omfattande sortiment av vårdande produkter. Det finns ett urval hos parfumdreams som kan beställas snabbt och enkelt. På så sätt kan du först lära känna produktsortimentet och köpa Burt’s Bees online. Beställ dina favoriter bekvämt med ett klick och känn närheten till naturen tack vare Burt’s Bees.