Butik och Parfymer från Bench.Bench. är ett fast etablerat varumärke inom streetwear. Nu erövrar Bench. också … Ta reda på mer
5
5/5 baserat på alla kundbetyg

Bench. Butik och Parfymer

Ung, aktiv och dynamisk: Bench.Bench. är ett fast etablerat varumärke inom streetwear. Nu erövrar Bench. också doftvärlden. För männen finns parfymen An Urban Original 2 for him. Och självklart finns det även en parfym för kvinnorna: An Urban Original 2 for her är den feminina motsvarigheten till den maskulina doften. Med sin utstrålning och effekt passar dofterna sin målgrupp perfekt. Parfymerna ska locka att som står i mitten av livet och som lever sina liv aktivt och dynamiskt. Bench. har sitt huvudkontor i London. Återigen visar alltså den brittiska huvudstaden att det här finns kreativa och innovativa idéer. Med den fräcka, fräscha och unga doften utvecklade parfymdesignern två eau-de-toilettes, som passar i sportiga sammanhang, men också är perfekta att använda i stadsmiljö. Parfymerna kan användas både både jobbet och på fritiden. Med An Urban Original 2 for her och An Urban Original 2 for him garanteras äkta livsglädje!

En trendig förpackningFlaskorna för An Urban Original 2 for her och An Urban Original 2 motsvarar förväntningarna som man har på en ung och fräsch doft. Med effektfulla färger i nyanser från bär och blått och den tydliga logotypen, utmärker sig flaskorna och förpackningarna lika mycket som dofterna. Parfymen för män består av sprudlande och aromatiska komponenter. Damdoften domineras av fruktiga och blommiga beståndsdelar. Med dessa två dofter har tillverkaren lyckats skapa en duo som många kommer att prata om. Oavsett om den används enskilt eller ""som partnerlook"", parfymen från Bench. är den perfekta följeslagaren för alla som inte bara drömmer sina drömmar, utan ser till att uppfylla dem.