Avant

2
5/5 baserat på alla kundbetyg

Avant ansiktsvård– detta står de för

Det brittiska varumärket Avant grundades 2016 i London. Natur och vetenskap – det är de viktigaste ingredienserna i Avant ansiktsvård som framför allt utvecklats för en anspråksfull, mogen hud. Avant vidareutvecklas ständigt av erfarna vetenskapsmän som alltid är på jakt efter ingredienser som vårdar, skyddar och stärker känslig hud. Varumärkets mål är att stärka hudbilden, och de erbjuder olika vårdande serier för detta ändamål. De är alla näringsrika, högkvalitativa och består av naturliga ingredienser som stimulerar hudens förnyelsesprocess.

Vad är utmärkande för Avant hudvårdsprodukter?

Bland hudvårdsprodukterna från Avant finns det något för alla hudbehov och hudtyper. Antingen du är ung eller gammal, har ljus eller mörk hud, pigmentfläckar eller fräknar, så framhäver Avants ansiktsvård din naturliga skönhet och skapar en jämn hudbild och en frisk lyster. Huden tillförs fukt och de många antioxidanterna i krämen kan uppnå full effekt. De kan neutralisera fria radikaler och därmed förebygga cellskador. Resultatet av dessa ingredienser är en naturlig lyster.

Produkterna framställs utan djurförsök och alla ingredienser i krämerna är helt naturliga. Högkvalitativa ingredienser som avokadoolja, jojobaolja, hyaluronsyra och ren C-vitamin gör Avant ansiktsvård till något du bara måste ha.

Vilka vårdande produkter har Avant i sortimentet?

Avant är främst specialiserade på vårdande ansiktsprodukter, men produktpaletten sträcker sig längre än så. Antingen du vill ha kroppsvård, smidiga händer, läppvård, hårvård eller väldoftande parfymer, så kan du täcka hela hudvårdsrutinen med Avants produkter. Till de mest omtyckta serierna hör dessa:

  • Avant Age Defy+-serien som stärker slapp, trött och känslig hud och ger den ökad lyster.
  • Avant Age Radiance-serien som revitaliserar huden och ger den en strålande lyster.
  • Avant Age Nutri-Revive-serien som drar ihop porerna, förminskar synbart uttyckslinjer och slätar ut en ojämn hudton.
  • Avant Age Restore-serien som minskar tecken på åldrande av huden och motverkar fria radikaler. Huden får ett friskare, jämnare och naturligt matt utseende.

Antingen du väljer närande nattkrämer, fuktgivande serum eller ögonvård som anpassats perfekt efter behoven hos den känsliga och tunna huden runt ögonen, så har Avant något för alla.

Köp Avants produkter och skapa en ny hudvårdsrutin

Med produkterna från Avant kan du skapa en hudvårdsrutin med produkter som anpassats efter varandra. Produkterna kompletterar varandra och erbjuder optimal vård för alla hudtyper. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av Avants produkter – självklart till de bästa priserna.