Bröllopssäsong: Spara 25%* nu

Menu

Parfumdreams
Alpecin 11 Artikel

Alpecin

Alpecin – hjälp mot ärftligt betingat håravfall

Studier visar: Omkring 80 procent av män lider av ärftligt betingat håravfall, och många drabbas redan i ung ålder. Samtidigt är frisyren det kännetecken som man först lägger märke till när man möter en ny människa. De drabbade uppfattar ofta hårförlusten som ett skönhetsfel. Alpecin utlovar hjälp mot håravfall och mycket mer än så.

< oldclass="">Alpecin hårvård. Seriens formula har anpassats specifikt efter mäns hormonsammansättning – men ändå väljer allt fler kvinnor produkter som motverkar håravfall.

Alpecin: Ett tyskt företag erövrar skönhetsområdet för män

Det är apotekaren August Wolff från Bielefeld som har utvecklat Alpecin-produkterna. Efter att dermatologen Carl Bruck i början av 1900-talet utvecklat ett hårvatten för att motverka håravfall, forskade apotekaren på denna produkt och vidareutvecklade den, så att den 1930 kunde börja marknadsföras. Med denna produkt revolutionerade han vid den tiden hårvårdsområdet för män.

Den vårdande serien säljs över hela världen övervägande till män som med hjälp av Alpecin vill motverka håravfall. Numera hjälper företaget inte längre bara män som drabbats av hormonellt betingat håravfall: man har även övertagit varumärket Plantur 39 som är den kvinnliga motsvarigheten.

Alpecin mot håravfall: Koffein som mirakelmedel

Företaget har i flera år marknadsfört sina produkter med mottot ”doping för håret”. Sammansättningen i de vårdande produkterna bygger på en enkel huvudbeståndsdel som alla känner till: koffein. Koffein har inte bara uppiggande effekter på människokroppen. Studier har visat att koffein även kan ha positiva effekter på olika sjukdomsförlopp, som bröstcancer och åldersdiabetes.

Kraftigt och tjockt hår får man bara om hårrötterna är friska. Men just det hormon som står för manligheten, nämligen testosteron, kan förhindra bildandet av den signalsubstans som transporterar energi till hårrötterna. Det verksamma ämnet koffein motverkar denna negativa effekt och ser till att hårrötternas tillväxtfas förlängs. I koncentrerad form säkerställer koffeinet i Alpecin-produkterna tillsammans med de övriga huvudbeståndsdelarna zink och niacin en sund tillväxtfas för hårrötterna.

Självmedvetna män som lägger vikt vid sitt yttre bör därför köpa hårvårdsprodukter från Alpecin. Tillverkaren använder naturliga ingredienser för att förebygga hormonella brister på grund av testosteron och därmed förhindra håravfall. Alpecin-schampo har utvecklat speciellt för mäns behov på hårvårdsområdet.

Köp Alpecin online hos parfumdreams till ett förmånligt pris

Friskt och kraftigt hår med schampo och andra produkter från Alpecin: parfumdreams har de mest omtyckta serierna från Alpecin för daglig hårvård. De uppfyller våra kunders önskemål om ett välvårdat hår. De vårdande serierna mot håravfall innehåller koffein som stärker hårrötterna vid varje användning, skonar och stabiliserar den känsliga hårbotten och motverkar bildande av mjäll.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 28.05.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube