populära produkter de senaste 60 minuterna

Badrum

Visa alla produkter

Boende & livstil

Visa alla produkter

Resor

Visa alla produkter

Visste du redan Innehåll

Accessoarer till din egen wellnessoas

Fina små accessoarer, som du kan använda hemma eller ta med på resan, förgyller vardagen och gör att du kan skämma bort dig själv av hjärtans lust. Antingen det handlar om praktiska skönhetsaccessoarer i bästa salongkvalitet, accessoarer till hemmet eller fina överraskningar till de små wellnessfansen, så kan du använda dem för att skapa lyxiga stunder då du kan njuta och skämma bort dig själv.

Accessoarer till badrummet: lite lyx för sköna stunder

Den dagliga skönhetsritualen är som balsam för själen för både kvinnor och män, oavsett om du befinner dig hemma i badrummet eller på resande fot. Att ta några minuters paus från den stressiga vardagen och göra något positivt för oss själva, borde vi göra till en rutin varje dag. Att samla kraft och låta själen få fritt spelrum går mycket lättare med fina skönhetsaccessoarer till badrummet. Den eleganta sminkspegeln i blanka material är inte bara praktisk, utan även vacker att se på. En högkvalitativ sminkspegel är en elegant och praktisk hjälp för män som rakar sig och för kvinnor som lägger makeup – helt enkelt ett måste i alla badrum. Med upp till tio gångers förstoring ser du till och med de minsta detaljerna när du sminkar dig eller vårdar din hud. Du kan även ge bort sköna wellnesstunder genom lyxiga accessoarer till badrummet. Lite lyx och ett perfekt yttre är viktigt även för män. Den perfekta kombinationen av dem båda får du med praktiska rakaccessoarer av hög kvalitet. Den dagliga rakningen blir till verklig wellness och rakborsten och tillbehören blir ett elegant inslag i badrummet. Perfekt för män som uppskattar det unika – ge bort accessoarerna i present eller unna dig dem själv.

Eleganta reseaccessoarer med inslag av lyx

Praktisk minisprayflaska, penselväska eller funktionell weekendbag – med exklusiva reseaccessoarer har du allt du behöver för att må bra inom räckhåll. Förvara dina accessoarer i praktiska väskor av utvalda material – en perfekt kombination av ändamålsenlighet och estetik. Då får allt som är viktigt för dig en säker och elegant plats, och det blir till och med roligt att packa. Den perfekta presentidén är våra moderna damväskor och även de praktiska smink- och penselväskorna med innehåll. Väskorna innehåller allt du inte får glömma ta med dig på resan, utvalt av proffsen.

Accessoarer för hem och livsstil: För speciella stunder av välbefinnande

Dofter och aromer påverkar vårt välmående i hög grad. Välj en favoritdoft efter humör och årstid och få en ny upplevelse varje dag. Antingen du föredrar dofter som är uppiggande, lätta och somriga eller förföriskt söta och behagliga kan du varje dag skapa en ny trivsam stämning i hemmet med diskreta dofter. Ge bort lyxiga doftljus, från exempelvis Aqua di Parma eller Etro, till vänner och familj eller ge de vackra ljusen en plats i ditt eget hem och njut av den underbara doften. Solig apelsin, förförisk karamell, kryddiga aromer eller en trivsam doft av jul – de exklusiva doftljusen förhöjer stämningen med sina utvalda aromer och skapar en lugn och trivsam atmosfär som en vacker accessoar. Samma positiva effekt på kropp och själ har de högkvalitativa eteriska oljorna. Med eteriska oljor i en doftspridare, sprayflaska eller doftsten kan du unna dig själv lite balsam för själen efter en stressig dag på jobbet. Få ny energi av lime- och apelsinaromerna eller låt doften av lavendel och behaglig vanilj hjälpa dig att slappna av och sova gott. Ta hjälp av de exklusiva eteriska oljorna, doftaccessoarerna och tillbehören till hemmet för att skapa trivsamma stunder hemma.

Smycken att älska

Ett vårdat yttre, en diskret makeup och vackra accessoarer hör helt enkelt samman för en perfekt look. Smycken som framhäver vår stil och fulländar vårt utseende är en lyx som vi borde unna oss lite oftare. Vi har accessoarer i alla prisklasser som passar till alla stilar, både modesmycken och eleganta smycken i guld och silver. Smycken som statement-halsband, diskreta armband, örhängen eller ringar sprider glädje, oavsett om du ger dig dem själv eller överraskar familj och vänner med dem. Fina smycken blir aldrig omoderna, de ger vår look karaktär och en individuell touch och har dessutom en tusenårig tradition. Så länge människan har existerat har det funnits en önskan om att pryda sig själv och sin kropp med smycken. Det som började med snäckor eller benknotor har idag utvecklats till accessoarer i ädla metaller och vackra smyckestenar. Med underbara accessoarer är det idag lätt för oss att uppskatta skönhet lika mycket som människan har gjort sedan urminnes tider och unna oss något helt unikt. Exklusiva material och en vacker design gör det lätt att hitta ett smycke som passar varje budget och tillfälle, så att du kan skämma bort dig själv eller din älskade med lite glädje och skönhet.