ARTDECO

795
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Artdeco: Smink med höga anspråk

Ordet Art déco står för dekorativ konst och det är rätta ordet för produkterna från märket Artdeco. Det står för makeupkonst och ska framhäva den naturliga skönheten hos varje kvinna, accentuera de bästa dragen i ansiktet och även göra dig nöjd med din egen look. Artdeco grundades 1985 och märket har sedan dess etablerats som ett livsstilsmärke. Redan två år efter att företaget grundades var omsättningen av produkterna fem gånger högre än förväntat och produkterna marknadsfördes i tidningarna som trend. Även produktionsanläggningarna har blivit allt fler sedan dess.

Artdecos kosmetika räknas till ett av de ledande kosmetikamärkena hos skönhetsbutiker, specialbutiker för kosmetika och parfymerier. Det finns många försäljningsställen och märket övertygar med elegans, sensualitet samt ett stort produkturval som följer trenderna.

Artdecos produkter: Dessa produkter bör du känna till

Artdeco står för mångfald, kvalitet och hållbarhet och för framhävande av den egna skönheten. Till de populäraste Artdeco-produkterna hör:

Varför är Artdecos kosmetika så framgångsrik?

En orsak till märket Artdecos framgång är det otroligt stora produktutbudet. Oavsett vilken produkt du letar efter kan du hitta den hos Artdeco. Även konceptet med refillsystem gör Artdeco till ett populärt märke vad gäller hållbarhet och förhållandet mellan pris och kvalitet. Ögonskuggor som refillprodukter med klicksystem eller makeup-kollektioner som du kan sätta ihop efter egna krav och önskemål har varit populära i decennier.

Hållbarhet är ett viktigt tema för Artdeco. Produkterna tillverkas utan djurförsök, ingredienserna väljs enligt strikta regler och uppfyller många hållbara kriterier. Green Couture-kollektionen förenar miljövänlighet med smink och kännetecknas av naturliga ingredienser och hållbara förpackningar i kombination med hög effektivitet och kvalitet.

Köp Artdeco: Upptäck kollektionerna hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du köpa en mängd olika produkter från Artdeco. En del har till och med lägre pris än vad som rekommenderas av tillverkaren, vilket innebär att du kan göra riktiga kap. Oavsett om du letar efter ögonmakeup, läppvård, näringsrika krämer, rätt foundation eller löst puder – så hittar du det i Artdecos sortiment på parfumdreams.de.