Underbara guldnyanser och doftnyheter – våra produktrekommendationer till hösten!

Vi säger hej då till sommaren och välkomnar den vackra, gyllene hösten! Här hittar du höstens måste ha-dofter, många råd för ansikts- och kroppsvård samt höstens skönhetstrender. Dessutom avslöjar vi vilka hårvårdsprodukter som ger dig glansigt hår under den nya årstiden. Med våra favoritprodukter kan du ta med dig den mysiga atmosfären hem, så klicka dig igenom sidan och se själv.

Våra doftfavoriter

Allt du behöver för den perfekta hösten

Våra must haves i höst

for her Eau de Parfum

Självsäker, stark och feminin! Det är vår beskrivning av doften for her från Narciso Rodriguez. For her imponerar framför allt med fräscha ackord, som perfekt kombineras med mjuka noter. Huvudnoten består av ros och persika. Hjärtnoten av mysk och ambra ger doften mjuka, pudriga ackord som sedan tonas ut i basnoten av sandelträ och patschouli.

Zadig & Voltaire: This Is Us!

Träig, krämig, fräsch – den perfekta följeslagaren för alla årstider. I This is us av Zadig & Voltaire möts bara fyra ackord, sandelträ med patchouli och mysk med vanilj. Unisexdoften är helt rätt för alla som inte vill bära någon konventionell doft. Denna signaturdoft kan bäras vid alla tillfällen och är ett måste i varje kollektion enligt oss.

Narciso Rodriguez Bleu Noir

Midnattsblått elegant med en kryddig, pudrig träighet med lädernyanser. Bleu Noir av Narciso Rodriguez är mångfacetterad och föränderlig. Toppnoten av bergamott, cypress, kardemumma och mandarin kompletteras av mysk i hjärtnoten och förfinas av läder, vetiver, tonkabönor och sandelträ i basnoten. Med sin lugna, maskulina och eleganta karaktär är Bleu Noir den perfekta följeslagaren under en mysig höstdag.

Fall-ing in love - Låt dig inspireras

parfumdreams essentials i höst

Serge Lutens: Matin Lutens

Klassikern L'Eau Serge Lutens från Matin Lutens-kollektionen fokuserar på minimalism och purism. Kollektionen kännetecknas av rena, minimalistiska, naturliga och hållbara dofter inspirerade av av vatten. L'Eau Serge Lutens består av endast sju ingredienser: Citrusfrukter, aldehyd, pepparmynta, muskatellsalvia, ozon, mysk och magnolior.

NARCISO Eau de Parfum CRISTAL

Narciso Eau de Parfum Spray Cristal är en hyllning till den strålande kvinnligheten, som även återspeglas i den rosa flaskan. En bukett av rosor och vita blommor beblandar sig med bergamott. Noter av cederträ och cashmeran avslutar doften på ett hemlighetsfullt sätt. Med sin sensuella lätta doft blir Narcisco Cristal den perfekta följeslagaren under hösten.

Issey Miyake Intense Eau & Magnolia

En mysigt varm höstkväll – den nya doften Eau & Magnolia av Issey Miyake fascinerar med kombinationen av magnolia och ros i hjärtnoten. Doftens beroendeframkallande karaktär förstärks av basnoten av sandelträ och genomsyras av en delikat myskdoft. Tack vare den unika flaskan är doften dessutom ett absolut blickfång.

Upptäck fler produkter