Fall in love with autumn

Skönhetsfavoriter för hösten

Vi säger hejdå till sommaren och välkomnar den vackra, färgsprakande hösten. Upptäck din nya favoritdoft för hösten, vårdande produkter för hud och hår och höstens skönhetstrender.

Hudvård Doftfavoriter Skönhetstrender 2023 Populära kategorier

Vårdande tips för hösten

När de första löven skiftar färg, ska du sakta anpassa skönhetsrutinen till kallare dagar. Höstens mix av lägre temperaturer, vind, regn, solsken och torr, uppvärmd luft innebär stress för hud och hår. Med rätt vård av hud och hår i höst kan du njuta av den omväxlande årstiden i fulla drag.


Ta reda på mer

parfumdreams essentials i höst

Våra doftfavoriter

This is Her!

Arabisk jasmin & kryddig peppar möter basnoter av sandelträ och vanilj - eau de parfum-sprayen This is Her! från Zadig & Voltaire förkroppsligar parisisk elegans och orientalisk sensualitet.

all of me

Eau de parfum-sprayen all of me från Narciso Rodriguez är en underbart blommig, intensiv doft med en basnot av mysk och sandelträ och utmärker sig med sin mångfasetterade och personliga framtoning.

This Is Him!

Äventyrliga män älskar den maskulina eau de toilette-sprayen This is Him! Från Zadig & Voltaire, som innehåller aromer av grapefrukt, peppar, vanilj och rökelse som förenar sig med den mjukt varma och utsökta doften av sandelträ.

Upptäck höstens skönhetstrender

Mjuk glamour, bärfärgade läppar och släta hästsvansar - skönhetstrenderna hösten 2023 är mångsidiga. Från naturliga looker med varma färger till uttrycksfulla sotade ögon. Vi presenterar säsongens skönhetstrender och visar dig hur du ska göra för att få till looken.


Skönhetstrender

Blue Therapy Amber Algae Revitalize Cream-in-Oil

Den revitaliserande krämen Blue Therapy Amber Algae Revitalize Cream-in-Oil från Biotherm innehåller ingredienser som gyllene algextrakt som förser huden med intensiv fukt och även skimrande mikropärlor som ger huden ett strålande, friskt utseende.

Couture Mini Clutch

Den eleganta ögonskulpterande Mini Clutch från Yves Saint Laurent imponerar med fyra tidlöst vackra ögonskuggor med högpigmenterade formuleringar och lyxiga vårdande oljor som ger ett stilfullt skimmer och satinfinish.

Absolut Repair Mask

Den återuppbyggande hårinpackningen Expert Absolut Repair Professional Mask från L'Oréal Professionnel Paris stärker hårstråets inre cellförbindelser och tillför näring till de försvagade hårfibrerna - för ett unikt, följsamt och glänsande hår.

Populära kategorier

Upptäck fler produkter