Butik från James Bond 007

Bond. James Bond. Två ord: gränslös fascination. Hans elegans är oslagbar. Hans… Ta reda på mer

James Bond 007 Butik

Bond. James Bond. Två ord: gränslös fascination. Hans elegans är oslagbar. Hans maskulina utstrålning makalös. Legendariska är hans charm och den oemotståndliga aura av äventyrlighet som omger honom. En odödlig legend – hyllad av män, eftertraktad av kvinnor.

James Bond är manlighetens ultimata ikon – en perfekt kombination av oslagbar finess och kompromisslös manlighet. I James Bond 007 samsas alla dessa egenskaper på det mest drabbande vis, vilket ger en kraftfull doft som uppvisar denna tudelning som gör Bond som speciell: blandningen av finess och manlighet.

Visste du redan Innehåll

James Bond 007-parfym

James Bond 007-parfymer är ett märke som tillhör det kända företaget P & G och en merchandising-produkt för de populära filmerna om den brittiske agenten, James Bond

James Bond 007-parfym i Parfumdreams onlinebutik

James Bond 007-dofterna är eleganta, äventyrliga och förkroppsligar allt det som James Bond står för som agent 007. Precis som filmerna har även dofterna kommit att uppnå kultstatus. Med högkvalitativa ingredienser och en mycket speciell kick har James Bond 007-parfymerna tagit ett väldigt språng rakt in i alla 007-fans hjärtan. Och även andra är övertygade av denna högkvalitativa doft.

Dofterna från märket James Bond 007 får användaren att själv känna sig som denna hemliga agent. Äventyrligt och självsäkert sveper James Bond 007-parfymerna in kroppen. James Bond 007-dofterna med inslag av trä övertygar genom att vara distinkta men ändå sensuella. Unna dig en elegant doft och dröm dig bort till James Bonds actionfyllda värld. De mästerligt kombinerade parfymerna med noter av mysk, trä, kaffe, bergamott, björnbär, jasmin, peppar, vanilj m.m. hittar du i parfymeriet i vår onlinebutik till fantastiska priser.

Fråga efter följande hos oss

  • James Bond 007 For Woman
  • James Bond 007 Seven
  • James Bond 007 Man
  • James Bond 007 Quantum sowie
  • James Bond Ocean Royal.

Oavsett om du älskar James Bond-filmer eller inte, James Bond 007-sortimentet innehåller en doft för alla och envar. Vi erbjuder även de högkvalitativa dofterna som presentset, liksom även som duschgel, aftershave-lotion, deodorantspray, deodorantstift och kroppslotion. Givetvis passar alla till din favoritparfym från James Bond 007.

James Bond 007 For Woman

Svart som natten, endast flaskhalsen pryds av ett tunt guldband. Så står den där, flaskan med James Bond 007 For Woman, som finns i storlekar om 30 ml, 50 ml och 75 ml. Limited Edition-storleken innehåller 100 ml. Mörk erotik, sensuell och intim som en Bond-brud, det är vad doften James Bond 007 For Woman utstrålar. Essenser av skir jasmin och fruktiga björnbär blandas med mysk och svartpeppar. Tillsammans med de övriga ingredienserna uppstår så den makalösa doften James Bond 007 For Woman.

James Bond 007 Seven

Sju. Seven. Intensiv och elegant genomsyrar doften James Bond 007 Seven luften och låter dig följa med på agent 007:s äventyr. Parfymen, som består av extrakt av mandarin, kanel, karamell, ambra, mahogny, saffran, vanilj, äpple och flera andra högkvalitativa ingredienser, är tappad på en elegant flaska i högglansigt svart och finns i storlekarna 50 ml, 75 ml respektive 125 ml.

James Bond 007 Man

Klassisk, distinkt och djupaste svart är flaskan till James Bond 007 Man. Den räfflade looken och typiska 007-loggan kännetecknar flaskan tillhörande detta aromatiska doftvatten. Noter av bergamott, ceder, lavendel, patchouli, kardemumma, äpple, geranium och rosor ger bäraren en härligt maskulin framtoning. Flaskans storlekar på 30 ml, 50 ml, 75 ml respektive 125 ml uppfyller alla önskemål med perfekta format både för användning hemma och på resan.

James Bond 007 Quantum

30 ml, 50 ml, 75 ml, samt en Limited Edition på 125 ml, det är storlekarna på James Bond 007 Quantum. Den stolta flaskan med den kända 007-loggan en röd flaskhals är omöjlig att inte lägga märke till. Kryddig med inslag av trä samt äventyrligt elegant: doften James Bond 007 Quantum förför med sin maskulina framtoning av läder, sandelträ, viol och bergamott.

James Bond 007 Ocean Royal

James Bond 007 Ocean Royal finns i 30 ml, 50 ml och 75 ml. Extrakt av kaffe, trä, iris, lime, svärdslilja, anis och otaliga andra essenser av högkvalitativa råvaror förlänar denna doft en obändig fräschör. James Bond 007 Ocean Royal stimulerar sinnena och ger bäraren en maskulin utstrålning som annars endast tillkommer agent 007.

Vad kännetecknar James Bond 007-parfymerna?

Bond, James Bond. Detta namn står för spänning, äventyr, manlighet och action. 007 står för agenten, hans kunskaper och sexappeal. Parfymerna i James Bond 007-sortimentet inkorporerar skickligt alla attribut som kännetecknar denna ikoniska agent. De högkvalitativa och populära James Bond 007-parfymerna är kult och ett måste för alla fans.