Police parfym

11
5/5 baserat på alla kundbetyg

Police parfym: stark, energisk, omisskännlig

Det italienska livsstilsmärket Police har funnits på marknaden sedan tidigt 80-tal och gjorde sig snabbt ett namn som varumärket som skapar en omisskännlig look med sina stilbrott. Police startade med frappanta statement-solglasögon. I slutet av 90-talet tog varumärket ett nytt steg och lanserade extravaganta Police-parfymer som drog allas blickar till sig med sina ovanliga flaskor. Men det är inte bara utsidan som är rebellisk. Även flaskornas innehåll övertygar med sin originalitet.

Doftkompositionerna för henne och honom är både starka och fulla av energi. Den italienska medelhavsstilen har skickligt kombinerats med en rebellisk storstadsstil som finns i alla Police-parfymer.

Hos parfumdreams hittar du populära dam- och herrparfymer från det italienska varumärket Police. Hos oss hittar du olika slags eau de toilette och eau de parfum från Police för alla tillfällen så att du energiskt kan framhäva din individuella doftkaraktär.

Älskliga till rebelliska parfymer från Police

Damparfymerna från Police är självsäkra och exceptionellt förföriska. Varumärkets parfymer är vilda och sensuella och framhäver varje kvinnas förföriska sida. Med toner av clementin, lime och varma accenter av karamell, mysk och sandelträ är dessa doftkompositioner unikt omvälvande.

Men kvinnor älskar även de blommiga, skira dofterna från Police med inslag av röda frukter, jasmin och patchouli. Parfymflaskorna i form av en skalle gör dofterna ännu mer unika och minnesvärda.

Trendsättare ibland, outsiders ibland, men alltid rebelliska och maskulina: Så skulle man kunna beskriva de som använder Police-parfymerna. Herrparfymer från Police har skapats med intensiva aromer ur fruktigt kärva, medelhavsinspirerade doftnoter.

Köp Police parfym: Du hittar den på nätet hos parfumdreams

Parfumdreams erbjuder ett stort urval extraordinära Police-parfymer. Här hittar du unisexparfymer och extravaganta kreationer för henne & honom. Vill du göra någon riktigt glad? Då ska du ge honom eller henne ett presentset med eau de toilette och bodylotion från Police. Få dina utvalda produkter levererade hem till dig enkelt och bekvämt från parfumdreams till vårt vanligt låga pris.