Hitta din doft som får dig att må bra

Me-time: Din kropp, ditt välbefinnande, din tid

 

Singles Day passar perfekt för att unna din kropp något extra och fly från vardagens stress.
Vårt tips: Gör din me-time till us-time och fira Singles Day med väninnorna och andra personer du tycker om. Oavsett om tjejkvällen blir en avkopplande hudvårdsstund eller en gemensam fest, måste du bara ta tillfället i akt och göra något som gör dig lycklig.

 

Skäm bort din hud med lyxig hudvård från Lancaster

Lancaster erbjuder exklusiva produkter som kombinerar kvalitet, innovation och lyx. Skäm bort dig med beprövad kvalitet och innovativa sammansättningar, som ger din hud en ungdomlig lyster. Upptäck lyxig hudvård för tidlös skönhet – ge dig själv en present då du tar hand om dig och din hud.
Upptäck produkterna

Skäm bort dig själv – missa inte vår Singles Day-rabatt

Din dag att ge dig själv kärlek

Vill du få ännu mer inspiration för din me-time? Upptäck vår wellness-guide
Till guiden

Dessa produkter kanske kan vara av intresse för dig

How deep is your love

Upptäck adventskalendrar nu

De bästa erbjudandena för Singles Day: parfumdreams firar singlarnas dag

Singlarnas speciella dag är här igen: Upptäck de bästa Singles Day-erbjudandena hos parfumdreams och unna dig själv något fint. Har du gått och suktat efter något speciellt bland skönhets- och parfymprodukterna? Då är den här dagen det perfekta tillfället för att du äntligen ska få din önskan uppfylld.

Singles Day 2023: Idag är det du som står i strålkastarljuset

Fira dig själv och din självständighet: Singlarnas dag firas varje år den 11 november. Som en motpol till Alla hjärtans dag firar man den här dagen inte kärleken mellan två människor. Den här dagen står i stället kärleken till sig själv i fokus – för ingen ska behöva ha en partner vid sin sida för att fira sin egen lycka. För att göra den här dagen ännu trevligare, hittar du en Singles Day-rabatt hos parfumdreams, som bara det är en anledning att fira.

Happy Singles Day: Singles Day-rabatt hos parfumdreams

Upptäck erbjudanden inom parfym, hudvård och smink. Bläddra bland vårt stora sortiment och upptäck nya favoriter, som inte bara förgyller tillvaron för Singles Day , utan även för varje dag under året. Och om det kan kännas lite ensamt på kvällarna som singel, kan vi tipsa om vårt stora sortiment av sexleksaker som du säkert kommer att gilla.