Do it yourself – Du behöver inte någon, för att unna dig själv något bra.

Utnyttja vår Singles Day Sale och ge dig själv en present.
För att du inte ska bli barskrapad, har vi sänkt våra priser med minst 21%*.
Så vad väntar du på - upptäck våra rekommenderade produkter och ge dig själv en glad skönhetsstund!

Skäm bort dig själv

Våra favoriter inom ansiktsvård

L’Oréal Paris Age Perfect

Ge din hud fukt. Den intensivt vårdande anti-rynkkrämen 45+ från L'Oréal Paris är särskilt framtagen för den mogna hudens behov. Det unika komplexet med pro-retinol A och peptider hjälper till att återuppbygga hudcellerna och motverkar tecken på hudens åldrande. Rynkorna minimeras och huden får ett slätare och fastare utseende.
Till produkten

Ytterligare hudvårdsprodukter

Sante Happiness

Semester under palmerna, sol, hav – ren och skär lycka. Duschgelen Happiness från Sante får dig att återuppleva underbara semesterstunder med sin tropiska doft. De naturliga ingredienserna som ekologiska mango- och apelsinextrakt är fuktgivande, återuppbygger huden och har en antioxidativ verkan. Även djurvännerna blir glada över denna hudvårdande produkt - den är utvecklad helt utan djurförsök och 100% vegansk.
Till produkten

Garnier All-In-One Leave-In Repair

Upplever du att ditt hår är torrt och slitet? Mirakeloljan Fructis Oil Repair 3 All-In-One-Leave-In från Garnier vårdar håret intensivt med ett aktivt komplex med avokadoolja, olivolja och kokosolja och gör så att håret får tillbaka sin naturliga glans. Arbeta in oljan noggrant i längderna efter hårtvätten, antingen i blött, handdukstorkat eller torrt hår.
Till produkten

Me-time: egentid för kropp och hår

 

Singles Day passar perfekt för att unna din kropp något extra och fly från vardagens stress.
Vårt tips: Gör din me-time till us-time och fira Singles Day med väninnorna och andra personer du tycker om. Oavsett om tjejkvällen blir en avkopplande hudvårdsstund eller en gemensam fest, måste du bara ta tillfället i akt och göra något som gör dig lycklig.

 

Måsteprodukter för din partynatt

Dessa produkter kanske kan vara av intresse för dig

how deep is your love

De bästa erbjudandena för Singles Day: parfumdreams firar singlarnas dag

Singlarnas speciella dag är här igen: Upptäck de bästa Singles Day-erbjudandena hos parfumdreams och unna dig själv något fint. Har du gått och suktat efter något speciellt bland skönhets- och parfymprodukterna? Då är den här dagen det perfekta tillfället för att du äntligen ska få din önskan uppfylld.

Singles Day 2022: Idag är det du som står i strålkastarljuset

Fira dig själv och din självständighet: Singlarnas dag firas varje år den 11 november. Som en motpol till Alla hjärtans dag firar man den här dagen inte kärleken mellan två människor. Den här dagen står i stället kärleken till sig själv i fokus – för ingen ska behöva ha en partner vid sin sida för att fira sin egen lycka. För att göra den här dagen ännu trevligare, hittar du en Singles Day-rabatt hos parfumdreams, som bara det är en anledning att fira.

Happy Singles Day: Singles Day-rabatt hos parfumdreams

Upptäck erbjudanden inom parfym, hudvård och smink. Bläddra bland vårt stora sortiment och upptäck nya favoriter, som inte bara förgyller tillvaron för Singles Day , utan även för varje dag under året. Och om det kan kännas lite ensamt på kvällarna som singel, kan vi tipsa om vårt stora sortiment av sexleksaker som du säkert kommer att gilla.