Julkalender av parfumdreams

Hämta inspiration från våra adventskalendrar för både kvinnor och män!

Med en ny överraskning i varje lucka. En ny spännande gåva varje dag i 24 dagar! Adventskalendrar i många olika modeller väntar på att upptäckas av dig. Better be quick - våra adventskalendrar med must haves är extremt populära. Det finns kalendrar med smink, parfymer eller hudvårdsprodukter, så att du garanterat hittar rätt produkt för tiden fram till julafton!

 
 

Adventskalender för henne

Julkalender Kvinna
 
 

Adventskalender för honom

Julkalender Man
 

Julkalendrar 2021 hos parfumdreams: Bakom varje lucka finns en överraskning med skönhetsvård

Med våra adventskalendrar innehållande parfymer och skönhetsprodukter förskönas adventstiden i ordets rätta bemärkelse för både dig och dina nära och kära. Med adventskalendrarna innehållande skönhetsprodukter och parfymer får du en underbar stund varje dag: Bakom varje lucka döljer sig förstklassiga skönhetsprodukter och parfymer i originalformat, resestorlek och ministorlek. Det ger dig en perfekt möjlighet att upptäcka okända produkter och kanske även en och annan blivande favorit. Gillar du inte överraskningar? På baksidan av adventskalendrarna finns i regel en översikt över vilka produkter de innehåller. Det gör att du på förhand kan bestämma om innehållet passar din hudtyp eller din stil. Hos parfumdreams hittar du, förutom kalendrar från kända trend- och lyxvarumärken, även den omtyckta parfumdreams-Adventskalender.

Adventskalender 2021 för kvinnor: Lyxig hudvård, exklusiva parfymer och festligt smink förgyller adventstiden

För mamma, bästa väninnan eller dig själv – den ena tycker om långa skönhetsritualer, medan den andra inte kan få nog av nya sminkfärger och- texturer. Våra adventskalendrar för kvinnor välkända hudvårdsmärken innehåller t.ex. aromatiska badprodukter, väldoftande bodylotions och exklusiva ansiktskrämer. Så unna dig en rofylld stund helt för dig själv varje dag. Med en sminkkalender blir advent en kreativ tid. Varje dag överraskas du av en ny trendprodukt, som en spännande läppstiftsfärg, ett sammetslent rouge eller en festlig ögonskugga.

Adventskalendrar för män hos parfumdreams - nya vårdande favoriter från välkända varumärken varje dag

Adventskalendrar för män överraskar dag efter dag med produkter i original- och ministorlekar. Bakom luckorna finns (beroende på kalender) bl.a. vitaliserande badprodukter, uppiggande duschgels, krämer och ytterligare vårdande produkter för ansiktet. Det gör att väntan på jultomten inte blir alltför svår.

Vanliga frågor

För vem passar en adventskalender med parfym?

En adventskalender med parfym passar för alla som gillar små välbefinnande stunder och som gärna vill hitta nya skönhetsprodukter eller testa nya parfymer. Passar att ge bort som present eller till dig själv: en adventskalender från parfumdreams förskönar väntan på jultomten med dagliga överraskningar i form av skönhetsprodukter i allt ifrån ministorlekar till originalstorlekar. De små storlekarna passar även perfekt att spara till nästa semester.

Vilka produkter finns i adventskalendern?

parfumdreams adventskalendrar innehåller olika skönhetsprodukter i mini- till originalstorlekar. Adventskalendrar med hudvårdsprodukter innehåller t.ex. badprodukter, duschgels eller ansiktskrämer. Adventskalendrar med smink innehåller bl.a. ögonskuggor, mascara och läppstift.

Vad gör adventskalendrar från parfumdreams så speciella?

I parfumdreams adventskalendrar för kvinnor gömmer sig en lyxig överraskning bakom varje lucka . Förvänta dig förstklassiga hudvårds- och sminkprodukter och underbara parfymer. Utvalda produkter från toppmärken finns även i julkalendrarna för män. Unna dig själv eller dina nära och kära en glad överraskning och passa på och njut av adventstiden med en massa nya favoritprodukter.