Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

Adventskalender hos parfumdreams

Är adventskalendern redan slutsåld? Inga problem! Ta i stället en titt på våra noggrant utvalda presentset

Vårt urval

Bli Premium-medlem och dra nytta av fördelarUpptäck passande presenter till dig själv och till de som du tycker om

Adventskalender med parfym: 24 doftande lucköppningar

Nu är det äntligen dags igen: Tiden då hemmet fylls av härliga dofter och vi njuter av goda bakverk och hett te är tillbaka. Den glada förväntan inför julen är hög – och ännu högre blir den med en adventskalender med parfym. 24 luckor med härliga favoritprodukter sprider extra glädje under väntan på julafton.

En adventskalender med parfym passar perfekt för alla, som gärna vill testa olika dofter. Men även om du redan har hittat din signaturdoft, kan det inte skada att lukta dig vidare genom den stora parfymvärlden. Kanske upptäcker du nya favoriter.

parfumdreams adventskalendrar 2023: En ny överraskning varje dag

Med adventskalendrarna från parfumdreams får du varje dag en liten glädjestund: Bakom varje lucka döljer sig förstklassiga skönhetsprodukter och parfymer i originalformat, resestorlek och ministorlek. Det ger dig en perfekt möjlighet att upptäcka obekanta produkter och kanske även en och annan blivande favorit. Gillar du inte överraskningar? På baksidan av adventskalendrarna finns det för det mesta en översikt över vilka produkter de innehåller. Det gör att du på förhand kan bestämma om innehållet passar din hudtyp och din stil.

Handla adventskalendrar 2023 hos parfumdreams

Sätt guldkant på jultiden med en adventskalender, som innehåller just sådana produkter som du gillar. En adventskalender passar även jättebra att ge bort som present: Oavsett till vem du vill ge kalendern, hittar du hos parfumdreams ett stort urval av adventskalendrar för olika tycke och smak:

Vanliga frågor

För vem passar en adventskalender med parfym?

En adventskalender med parfym passar för alla som gillar små välbefinnande stunder och som gärna vill hitta nya skönhetsprodukter eller testa nya parfymer. Passar att ge bort som present eller till dig själv: med en adventskalender från parfumdreams blir väntan på jultomten glädjefull med dagliga överraskningar i form av skönhetsprodukter i allt ifrån mini- till originalstorlekar. De små storlekarna passar även perfekt att spara till nästa semester.

Vilka produkter finns i adventskalendern?

parfumdreams adventskalendrar innehåller olika skönhetsprodukter som krämer, parfymer och badprodukter i mini- till originalstorlekar. På baksidan av adventskalendrarna finns det för det mesta en lista över vilka produkter de innehåller.

Vad gör adventskalendrar från parfumdreams så speciella?

I adventskalendrarna från parfumdreams gömmer sig en lyxig skönhetsprodukt som överraskning bakom varje lucka . Förvänta dig förstklassiga hudvårds- och sminkprodukter och underbara parfymer. Unna dig själv eller dina nära och kära en glad överraskning och passa på och njut av adventstiden med en massa nya favoritprodukter.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube