James Read tan mist

6
3/5 baserat på alla kundbetyg

James Read: naturlig solkysst solbränna

James Read upptäckte sin fascination för solbränd hud redan i ung ålder. Dåtidens brun utan sol-produkter gav dock nedslående resultat. En obehagligt stickande lukt, solbränna som såg konstgjord ut och fula ränder var oundvikliga delar av nästan alla försök att få lite färg. Efter att ha grundat sitt eget kosmetikamärke gjorde Read allt för att skapa innovativa vårdprodukter och BUS-produkter som användarna verkligen gillade. Dessa ger kvickt ett naturligt resultat utan fläckar, orange missfärgningar, klibbiga händer eller torr hud.

James Read brun utan sol: kändisarnas varumärke

BUS-produkterna från James Read är eftertraktade av stjärnor och modeller. Tillverkarens innovativa produkter har använts i flera år vid fotograferingar och modevisningar i Paris, London och New York för att ge hyn och kroppen den perfekta solbrännan. Med högkvalitativa James-Read-produkter kan du ta med känslan av att vara en stjärna direkt till dig. Du trollar fram en lika snygg och långvarig solbränna utan några ränder på nolltid hemma som i ett professionellt solarium. Det bästa? Produkterna är lätta att använda och vårdar huden på samma gång.

James Reads högeffektiva produkter innehåller rena, högkvalitativa ingredienser som passar alla hudtyper. De är resultatet av många års forskning och har inte den typiskt obehagliga BUS-lukten. I stället doftar många av produkterna gott av kokos.

James Read kosmetika: Snygg solbränna för alla tillfällen

Produkterna från James Read trollar fram den perfekta solbränna året runt utan skadlig UV-strålning. Klassiska, tonade produkter som kan tvättas bort och ger dig en gnutta färg utan fula ränder när du är ute i sista minuten, men vill vara du vill vara extra snygg, är särskilt populära. Samtidigt korrigerar de en ojämn hudton. Om du vill att effekten ska vara länge väljer du bland innovativa brun utan sol-produkter som verkar efter några minuter eller under natten.

Tips: Särskilda brun utan sol-handskar gjorda av hygienisk polyester och polyuretan är perfekta för att applicera och blanda James Read-produkterna jämnt. De skyddar händerna mott missfärgning och applicerar brun utan sol-produkten utan att det blir ränder.

Köp James Read på nätet: Köp billiga BUS-produkter billigt hos parfumdreams

Om du vill köpa de innovativa produkterna från James Read på nätet hittar du ett stort urval produkter hos parfumdreams för att ge ansiktet och kroppen en solbränna som ser naturlig ut. Alla produkter är berikade med återfuktande, näringsrika ingredienser och har en behaglig doft.