Alterna

10
5/5 baserat på alla kundbetyg

Alterna hårvård: Naturlig lyx för starkt hår

Alterna är ett trendig och lyxigt märke för naturlig hårvård från USA. Varumärket etablerades 1997 i Beverly Hills och finns sedan 2004 i Europa. Innovativt, modernt och naturligt: det är receptet bakom produkterna i Alternas hårvård. Alterna Haircare innehåller inga skadliga och farliga ämnen som parabener, paraffiner, sulfater och syntetiska färgämnen. Inte heller mineralolja hittar du i de högkvalitativa hårvårdsprodukterna från Alterna.

Tillsammans med kända stylister och experter inom hårvård har Alterna utvecklat lyxiga produkter med naturliga ingredienser. Därmed har Alterna Haircare satt en global standard för naturlig vård med exklusiva sammansättningar som efter bara en användning vårdar håret utan att belasta miljön.

Högkvalitativa och naturliga ingredienser: Med Alterna för ett friskt hår

Alterna har ett omfattande sortiment för alla hårtyper och hårstrukturer. Tunt, slätt, vågigt eller färgat hår förses optimalt med värdefulla näringsämnen och vårdas för en vacker glans. Till detta använder man högkvalitativa och sällan använda ingredienser. På så sätt ligger Alterna steget före många andra märken och satsar samtidigt på de senaste teknikerna och ingredienserna:

  • Botanisk kaviar är känd för sina fuktgivande egenskaper och ger håret ökad motståndskraft och spänst. I serien Alterna Caviar utnyttjas det bästa av det verksamma ämnet.
  • Näckrosextrakt rengör skonsamt, lugnar med sina eteriska oljor och hjälper stressat hår att återfå sin glans.
  • De finaste omega-oljorna ger en silkeslen glans och stärker hårfibrerna på djupet.
  • För volym och fyllighet använder Alterna det högkvalitativa Seasilk, samt keratin, pantenol och biotin som ger stadga och spänst.

Alterna hårvård: Hitta den hårvårdsprodukt som passar dig online

Alterna Haircare fokuserar helhjärtat på produkter som gör ditt hår friskt. Förutom klassiska hårvårdsprodukter som schampo, balsam och hårspray har Alterna även högkvalitativa hårmasker, håroljor, torrschampon och värmeskyddsspray i sortimentet. Alla produkter – från hårmousse till hårkräm – har anpassats efter behoven hos varje hårtyp som tunt, färgat eller sprött hår. Dessutom skyddar det håret mot stylingskador och miljöpåverkan.

Alternas produkter är mycket omtyckta på välrenommerade frisörsalonger och bland slutkunder med höga krav. Tack vare effektiva sammansättningar i alla Alterna-produkter skapar de verksamma ämnena synbara resultat redan efter första användningen och ger liv och glans åt strukturskadat hår Alterna använder inga syntetiska färgämnen, mineralolja, parabener, sulfater eller andra skadliga ingredienser som kan ge upphov till hudirritationer. Alla produkter genomgår omfattande kliniska tester.

Köp Alterna hårvård hos parfumdreams

Njut av ren lyx med naturliga och högkvalitativa ingredienser och vårda ditt hår så att det blir friskt och vackert. Med Alternas produkter får håret precis det som det behöver. Exklusiva oljor, extrakt och naturliga extrakt förfinar varje hårvårdsprodukt från Alterna och gör dem till något alldeles speciellt.

Hos parfumdreams hittar du din hårvård från Alterna och kan snabbt och enkelt få lämpliga produkter levererade hem till dig.