Bara 48 timmar! -22%* rabatt
Spara nu!

Menu

Parfumdreams
Plantur 39 11 Artikel

Plantur 39

Plantur 39: Innovativ hårvård för starkt och friskt hår

Hormonbetingat håravfall i övergångsåldern tillhör det förgångna – Plantur 39 är lösningen. Schampot har utvecklats för hår hos kvinnor från 40 år och ska hjälpa dem i övergångsåldern.

Plantur 39 Shampoo framställs av det tyska företaget Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG, som har varit i kosmetikabranschen sedan 1950-talet och har etablerat sig som specialist inom hårvård. Företaget har sitt säte i Bielefeld och har många decenniers erfarenhet av att utveckla hårvårdsprodukter.

Vad är utmärkande för märket Plantur 39?

Plantur 39 Shampoo stärker hårrötterna, motverkar håravfall och ger håret ökad volym och spänst. Det åstadkommer man genom den renommerade sammansättningen som består av koffein, zink, niacin och fytoflavoner. Företaget har ett nära samarbete med dermatologer och hårvårdsexperter för att framställa högkvalitativa produkter som faktiskt hjälper kunderna.

Märket Plantur 39 är ett av de mest framgångsrika och betrodda när det handlar om hårvårdsprodukter till människor som kämpar med håravfall och för kvinnor i övergångsåldern. Siffran 39 står för övrigt för åldern och ska signalera att schampot kan börja användas efter att man har fyllt 40.

Vilka Plantur 39 produkter finns det?

Till produkterna från Plantur 39 hör bland annat schampon, balsam, hårtonic, hårkurer och kapslar som innehåller viktiga näringsämnen för håret som kan intensifiera schampots och balsamets verkan. Alla produkter förbättrar inte bara hårstrukturen utan ger även håret glans och smidighet samtidigt som det förser det med fukt.

  • Plantur 39 schampo: Plantur 39 schampo med fytokoffeinkomplex finns både för färgat och ofärgat hår. Det skonar färgen, gör håret silkeslent och stärker hårrötterna så att håret får ökad volym. Schampot med hyaluron tillför dessutom ytterligare fukt, lugnar hårbottnen, lindrar klåda och minskar mjäll.
  • Plantur 39 balsam: Schampot kan kompletteras med ett balsam som också tillhör de mest omtyckta Plantur 39-produkterna. Det gör den blonda eller bruna hårtoningen mer intensiv och övertygar med ett mycket effektivt koffeinkomplex. Balsamet med hyaluron är dessutom välgörande för hårbottnen, gör håret lättare att reda ut utan att hårstråna slits av och ger det en silkeslen glans.
  • Plantur 39 tonic: Fytokoffeintonikum från Plantur 39 appliceras direkt i hårbottnen, masseras in och torkar utan att lämna rester. Det stärker hårrötterna och tillför värdefulla näringsämnen.

Tips: För att Plantur 39-produkterna ska kunna nå sin fulla effekt måste de masseras in grundligt i hårbottnen och få verka i två minuter. På så sätt aktiveras de verksamma ämnena, hårrötterna stärks och hårbottnen tillförs fukt.

Köp Plantur 39 hos parfumdreams

Produkterna från Plantur 39 finns hos parfymerier, men kan även beställas bekvämt online. Hos parfumdreams finns både olika schampon och balsam samt tonikum och kapslar och det dessutom till priser som ligger under tillverkarens rekommenderade priser.

Du kan samtidigt beställa andra skönhets- och hårvårdsprodukter från parfumdreams.se – urvalet är stort och shoppingupplevelsen är okomplicerad och praktisk.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 31.05.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube