Parfymer från Humiecki & Graef

Lyxmärket Humiecki & Graef grundades av de två formgivarna Sebastian Fischenich och Tobias Mu… Ta reda på mer
14
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Humiecki & Graef Parfymer

Lyxmärket Humiecki & Graef grundades av de två formgivarna Sebastian Fischenich och Tobias Mueksch. Företaget ger ut eleganta dofter för män och kvinnor. Extraordinärt och utvalt är de karaktäristiska egenskaperna för parfymerna från Humiecki & Graef. Mer än ett halvt dussin produktserier har det blivit de senaste åren. Framför allt är det unisexdofter som lyxmärket fokuserar på. Därför kan både män och kvinnor glädja sig åt de härliga aromerna och essenserna från denna tillverkare.

Utvalt och elegant: parfym för livets speciella situationer

Självklart kan dofterna från Humiecki & Graef användas till vardags men de unika doftnoterna kommer allra bäst till sin rätt vid speciella situationer som galor och liknande festtillfällen. Även om parfymen från detta lyxmärke har sitt pris så lönar det sig att slå till här i vår nätbutik om du vill äga någon av de tjusiga flaskorna. Beställ i vår onlinebutik och se själv att utsökta dofter inte behöver tömma kassan.
Visste du redan Innehåll

Humiecki & Graef – basala känslor på flaska

Humiecki & Graef förenar olika mänskliga basala känslor till en unik doftupplevelse. När det gäller Humiecki & Graef handlar det inte bara om en parfym eller ett doftvatten, utan snarare om de känslor som vi bär med oss inombords och döljer för omvärlden år efter år. Så bildar doften från huset Humiecki & Graef en accentuerad kontrapunkt till vardagens stress. Via de enskilda doftessenserna och parfymerna lyckas man uppnå en offensiv intensifiering av dessa basala känslor. Humiecki & Graef har bara att mål för ögonen, nämligen att återspegla livets dofter och för dem samman i dessa förtrollande flaskor. Lyckligtvis har märket och dess grundare lyckats värva en av doftvärldens ikoner för att hjälpa dem med denna vision. Vi talar om ingen mindre än Christoph Laudamiel – en sann ikon inom hela parfymbranschen men även med ett rykte om sig att vara dess Enfant Terrible. Efter en total nystart lanserades en helt ny design och flaskorna från Humiecki & Graef fick därefter ett distinkt visuellt uttryck som är omöjligt att missa. På detta sätt har Humiecki & Graef lyckats revolutionera det tidigare klassiska konceptet och standardiserade approachen till lyxparfymerier och ge dofterna en helt ny och samtida nytolkning.

Innovation och renodlad lyx i åtta dofter

Grundarna Sebastian Fischenich och Tobias Mueksch hittade sin hemvist just i dofterna och det egna märket, en upplevelse de har velat sprida över hela världen. De åtta olika parfymerna bär med sig deras idéer och vision samt ger livet en helt ny inriktning.

Du kan välja mellan följande doftkreationer:

 

  • Humiecki & Graef Askew,
  • Humiecki & Graef Blask,
  • Humiecki & Graef Bosque,
  • Humiecki & Graef Condour,
  • Humiecki & Graef Clemency,
  • Humiecki & Graef Eau Radieuse,
  • Humiecki & Graef Geste,
  • Humiecki & Graef Multiple Rouge och Skarb.

Humiecki & Graef Askew döljer i sig missnöje och kast mellan konstruktiva och destruktiva energier. Kardemumma, mjukt läder och ingefära liksom egyptisk mimosa och grapefrukt förenas i denna distinkta doft. Humiecki & Graef Bosque symboliserar känslan av förnöjsamhet. Doften utgörs av en harmonisk sammansättning av grapefrukt, saffran, vetiver samt intensiva och varma mysknoter. En värmande komposition som man bara känner för att sjunka ner i.

 Eau Radieuse ml 176 som modern remake av en klassiker

Humiecki & Graef Eau Radieuse är en parfym som övertygar med en sval och uppfriskande känsla. Den betraktas fortfarande som en slags futuristisk remake av den klassiska eau-de-colognen och imponerar med noter av fräscht bananskal, ung och pikant mandarin samt citron från Italien. Pepparmyntablad och bambu liksom rabarbersaft fulländar denna uppfriskande doft. Sist men inte minst väcker Humiecki & Graef Geste och de andra parfymerna och doftkreationerna helt nya begär till liv i oss människor och ger uttryck för hemliga önskningar och känslor. Associationerna förvandlar doften och parfymen till ett nytt livselixir som även smälter ihop med huden och den kroppsegna doften. Askew leker även med grapefruktens fräschör kombinerat med en intensivt kryddig doft av mocka och kardemumma.