Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
sen7 7 Artikel

sen7

De små parfymrefillerna från märket sen7 passar utmärkt som stilfulla accessoarer till vardags. Behållaren är praktisk när du vill ha din favoritparfym i handväskan. Den är också enkel att fylla på. När du är ute och reser kan du ha den lilla kompakta refillen i fickan eftersom den är så liten och diskret.

Stilfulla accessoarer med praktiskt mervärdesen7 parfymbehållare utmärker sig genom att de är extremt robusta. De passar perfekt i fickan eller handväskan. Den eleganta designen gör att de smälter in överallt. En smart ledsagare till vardags för både män och kvinnor.

Visste du redan Innehåll

sen7 – en unik teknik

sen 7 är en unik minisprayflaska. Medan den ursprungliga parfymbehållaren ofta är rätt osmidig att hantera, är sen7 liten, praktisk och lättanvänd. Eftersom den är tillverkad i brottsfasta material, kan sen7 enkelt och smidigt transporteras runt, till skillnad från glasbehållare. Tack vare sin eleganta men diskreta design lämpar sig denna accessoar perfekt både i privata och professionella sammanhang. Vid utarbetandet av konceptet tänkte man redan från start att sen7 ska vara en unisexprodukt. Dess neutrala exteriör passar därför lika bra till både en damdoft som en aftershave. Det är inte bara looken som gör sen7 till ett förstklassigt val. Även tekniskt sett saknar den motsvarighet. Helt utifrån personlig preferens kan du välja ett av två system för påfyllning. easyfill-systemet fungerar på följande sätt: Först avlägsnar du doftflaskans ventilhuvud. Sedan sätter du på sen7 och fyller den med en pumprörelse. På några få sekunder är minisprayflaskan fylld och redo att användas. Alternativt kan du välja ett system där minisprayflaskan fylls på med tratt. För att fylla sen7 på detta sätt, drar du av den undre delen och använder den som tratt. Detta gör det möjligt att använda minisprayflaskan även för parfymer i flaskor där ventilen inte kan tas av.

sen7 hos Parfumdreams.de

Vi erbjuder dig sen7-systemet eftersom vi är övertygade om att det är en idealisk lösning som kompletterar våra dofter perfekt. Beroende på tycke och smak kan du välja mellan en rad olika varianter. Den klassiska minisprayflaskan är gjord av plast och finns i en rad olika färger. Color Linie imponerar med starka och ungdomliga färger vilket även gör den till en idealisk present till yngre personer. Ytan på sen7 rubber är greppvänligt helgummerad. Greppvänligheten gör denna modell perfekt bland annat vid utomhusanvändning i låga temperaturer, där fumligt valna fingrar kan komplicera användningen. Serien sen7 special edition erbjuder flera olika specialmodeller som alla lever upp till de allra högst ställda design- och materialkraven. Varianten sen7 classic i borstat stål kännetecknas framförallt av den robusta stålkroppen som klarar (nästan) alla utmaningar. En variation på denna modell är Swarovski sen7 Crystal Flower Steel, som är dekorerad med „elements”-kristaller från Swarovski, den kända tillverkaren av artificiella kristaller. En extra utsökt lyx är tveklöst special editions sen7 Sterling Silver 925 som är gjuten av äkta silver i ett enda stycke. En speciell egenskap hos sen7-systemet är att det även är möjligt att sammanställa egna kombinationer. Om du äger två minisprayflaskor som använder samma teknik för påfyllning kan du kombinera över-och underdelarna som du vill.

sen7 – ett perfekt resesällskap

En av de största fördelarna med sen7-systemet är att det passar så bra på resan. I dagens samhälle är många av oss ofta på resande fot, både privat och i jobbet. De flesta av oss vill ändå inte behöva avstå från våra vanliga dofter som vi använder hemma. Men det är ibland inte helt okomplicerat att uppnå. De flesta parfymer finns i glasflaskor vilket försvårar transport. Vem har inte någon gång omsorgsfullt lindat in en sådan flaska i flera lager mjukt papper bara för att upptäcka att endast glasskärvor återstår när man vid ankomsten till sitt resmål öppnar resväskan. Och i värsta fall även fläckiga och starkt doftande kläder. Men så behöver det inte vara. sen7-sprayflaskan är gjord av motståndskraftig och robust plast som klarar de flesta utmaningar som kan uppstå under transporten: allt från den ofta omilda hanteringen av resväskor på stora flygplatser eller till skumpiga bilvägar. Medan de flesta fritidsresenärer ofta kan packa ner kosmetikan i resväskan, saknar affärsresenärer, som ofta endast har en kabinväska med sig, denna möjlighet. För att kunna vara fräsch när man hälsar på kunder eller affärspartners, måste man transportera sin doft i handbagaget. Detta försvåras även av rådande stränga säkerhetsföreskrifter som endast medger att man får medföra mycket begränsade mängder vätska ombord. Flertalet vanliga förpackningar kan inte användas eftersom deras volym överstiger maximalt tillåten mängd vätska. Men det gör inte sen7. Den är tillåten att medföra i handbagaget och passerar säkerhetskontrollen utan anmärkning. 

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube