Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
Sol de Janeiro 9 Artikel

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro – högeffektiva vårdande produkter, inspirerade av brasilianska skönhetshemligheter

De lyxiga vårdande produkterna från Sol de Janeiro förför med exotiska ingredienser och underbara dofter som för tankarna till Copacabanas vita strand. Med dessa ytterst effektiva kropps- och ansiktskrämer kan kvinnor få den brasilianska sommaren till sitt eget badrum året runt. De skämmer bort varje centimeter av din kropp med högkvalitativ vård och hyllar din naturliga skönhet.

Vad är utmärkande för produkterna från Sol de Janeiro?

År 2015 utvecklade Camila Pierotti, Marc Capra och Heela Yang märket Sol de Janeiro med önskan om att dela Sydamerikas skönhetshemligheter med hela världen. Produkterna är inspirerade av den brasilianska sommaren och den positiva livsglädjen i Brasilien. Trion lyckades väldigt bra med den brasilianska Bum Bum Cream. Kroppslotionen stramar upp huden på baken (brasilianarnas favoritkroppsdel), armarna, benen och magen med en förförisk doft av vanilj, saltkaramell och pistasch.

Sol de Janeiro säljer vid det här laget många lyxiga produkter för vård av kroppen, ansiktet och håret. De är förpackade i färgglada burkar som blir ett vackert blickfång på badrumshyllan. Vid tillverkningen avstår Sol de Janeiro från ingredienser som sulfater, palmolja, parabener, ftalater, mineraloljor och mikroplast. Bortsett från Brazilian Kiss Lip Butter är alla produkter veganska och framställs utan djurförsök.

Köp Sol de Janeiro: högkvalitativa vårdande produkter från topp till tå

Produkterna från Sol de Janeiro skämmer bort huden med värdefulla ingredienser och närande texturer. Med sina aromatiska gourmand-dofter bjuder de användaren på en resa för luktsinnet till den brasilianska stranden i Rio de Janeiro.

  • Sol de Janeiros kroppsvårdsprodukter, peelings och duschgeler fångar in den brasilianska livsglädjen – som säger att skönheten inte ligger i betraktarens öga, utan att den istället är en inställning.
  • Ansiktsvårdsprodukter från Sol de Janeiro med C-vitamin och AHA-syra gör huden ljusare, skyddar mot fria radikaler och stimulerar cellförnyelsen. Cupuaçu-smör och cajá-frukt tillför fukt och förbättrar hudens elasticitet. Den exotiska doften med vanilj, svart ambra-plommon, mysk och jasminblommor ger en positiv start på dagen. Brasilianska Kiss Lip Butter med kokosolja, cupuaçu-smör och açaíolja återfuktar huden på läpparna, slätar ut små rynkor och ger läpparna en diskret glans.
  • Samma fördelar har även hårvårdsprodukterna från Sol de Janeiro. Milky Leave-In Conditioner Brazilian Joia förser håret efter tvätt med fukt och motverkar krusighet. Det innehåller kakaosmör, paranötsolja och frön från babassupalmen. De skyddar håret från miljöskador, gör det mer motståndskraftigt och motverkar att det klyvs. Om det används som värmeskyddsspray skyddar produkten längderna mot skador som uppstår på grund av värmen från platt- eller locktången.

Beställ produkter från Sol de Janeiro hos parfumdreams

Vill du köpa de lyxiga vårdande produkterna från Sol de Janeiro? Hos parfumdreams kan du få brasiliansk livsglädje till fördelaktiga priser direkt till din dörr. Det lönar sig att titta igenom det stora märkesurvalet.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube