Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams
Sensitiv 3 Artikel

Sensitiv från ALCINA

Med hårvårdslinjen "Hår- och hårbottenterapi" erbjuder Alcina Professional ett omfattande produktsortiment med speciella vårdprodukter för en känslig, ömtålig hårbotten och ömtåligt hår. Med denna vårdande linje får kliande, irriterad och fjällande hårbotten tillbaka sin naturliga, hälsosamma jämvikt, den blir lugnare och friskare. Samtidigt stärks och återupplivas tunt och kraftlöst hår. Med dessa produkter från Alcina, som innehåller värdefulla och grundläggande ämnen, får både slitet hår och hårbotten en effektfull terapi och får tillbaka sin friskhet, styrka och balans.

Hår- och hårbottenterapi från AlcinaEn påfrestad hårbotten och slitet hår byggs åter upp och vårdas noggrant med hår- och hårbottenterapi från Alcina Professional. Medan de vårdande produkterna som "Alcina Sensitiv-Shampoo" och "Bi-Aktiv-Serum" ger en irriterad, kliande och fjällande hårbotten en mycket effektiv och välgörande hjälp, ger hårvårdsprodukter som "Alcina Haar-Therapie Shampoo" med extrakt från havre och moringaträdet samt "Alcina Haar-Therapie-Spray" en skonsam rengöring, stärker håret, ger det mer volym och vårdar tunt och kraftlöst hår. Terapiprodukterna för hårbotten innehåller effektiva ämnen som allantoin, bisabolol och aloe vera i Sensitiv-schampot som ger hårbotten en lugnande effekt och får känsligt hår att slappna av. De innehåller även ämnen som berberitze, svartkämpar, menthyl lactate och pantenol i Bi-Aktiv-serumet för lindring av kliande, upplösning och långsiktig reducering av mjäll, normalisering av talgproduktionen samt vitalisering och stärkande av hårbotten. En frisk och välvårdad hårbotten påverkar hårets friskhet. Även tunt och slitet hår kan fräschas upp med dessa speciella hårvårdsprodukter. Håret och hårbotten påverkar varandra. Med de speciella vårdande produkterna från "Alcina Hår- & hårbottenterapi" återupplivas håret och hårbotten, får tillbaka sin naturliga jämvikt och kompletterar varandra.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube