Hårtrimmer maskiner

105 Artikel
24
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårtrimmern för perfekta frisyrer

Alla med kort hår vet hur det är: Det regelbundna besöket hos frisören är ett måste som man inte får missa. För att slippa pressen, men ändå vara snygg i håret varje dag, kan du ta hjälp av en professionell hårtrimmer. Med en hårtrimmer, även kallad hårklippare, kan du fräscha upp din korta frisyr eller rent av hoppa över frisörbesöket. Med bra tillbehör, kammar och skär är det faktiskt inte särskilt svårt att fixa frillan själv.

Klipp håret själv med en hårklippare

Med en professionell hårtrimmer klipper du din korta frisyr snabbt och enkelt. Hårtrimmern drivs antingen med en elsladd eller sladdlöst av ett integrerat batteri och klipplängden kan regleras så att du själv kan anpassa den efter dina behov. När du är färdig sköljer du bara den använda tillsatsen under rinnande vatten.

Hårklippare i olika utföranden

Hårklippare av hög kvalitet ligger inte bara bra i handen, de är tillverkade för att vara robusta också. De har olika tillsatser som är lätta att sätta in och glider inte när du klipper håret.

För att få ett riktigt professionellt resultat spelar hårtrimmerns skär en avgörande roll. Högkvalitativa skär är ofta gjorda av kol/titan, keramik eller rostfritt stål. För riktigt precisa resultat bör du välja ett fint skär till hårklipparen.

En kraftfull motor bidrar också till en snygg klippning. Om du använder en modell med kabel eller väljer en hårklippare med batteri spelar inte någon större roll. Men om du väljer en apparat med batteri är det viktigt att det är kraftfullt och inte tar lång tid att ladda.

Perfekt klippt kort hår: Så fixar du frillan med en hårtrimmer

Du kan både använda din hårtrimmer i fuktigt och torrt hår. Här kommer några tips för ett perfekt resultat:

  • Börja med den längsta distanskammen och byt sedan du gradvis till kortare distanskammar tills håret är så långt eller kort som du vill ha det. För apparaten mot hårväxten och tryck inte apparaten hårt mot hårbotten.
  • Arbeta alltid i samma vinkel så att håret är lika långt överallt.
  • När du är nöjd med hårlängden byter du tillsats för att putsa håret i nacken och på sidorna. Om du köper din hårklippare i ett set ingår flera olika tillsatser. En hårtrimmer är perfekt för att definiera håret i nacken och på sidorna.
  • Du kan också använda en frisörsax för att putsa bort enskilda hårstrån.

För att få snygga resultat med din hårtrimmer bör du rengöra den noga efter varje användning. Använd en borste för att få bort små hår om har fastnat i och mellan skären.

Köp professionella hårklippare hos parfumdreams

Med en hårtrimmer av hög kvalitet ser du alltid ut som om du just varit hos frisören. Det krävs bara lite träning och rätt tillbehör till hårtrimmern för att lyckas med många olika frisyrer. Det är helt och hållet upp till dig och dina preferenser om du väljer en hårtrimmer med batteri, elsladd eller en som du kan använda med både sladd och batteri. Hitta din nya hårklippare hos parfumdreams nu för att skapa en fräsch look som funkar varje dag.