Återfuktande ansiktsmasker

129 Artikel
410
5/5 baserat på alla kundbetyg

Återfuktande ansiktsmasker – en intensiv fräschkick för huden

Med tilltagande ålder avtar hudens egen produktion av hyalyron och även dess förmåga att binda vatten. Även olika miljöfaktorer som avgaser, uppvärmd luft, temperaturväxlingar och UV-strålning bidrar gradvis till fuktförlusten. Det medför att huden känns spänd, blir glåmig och att det uppstår torra partier. Det uppstår rynkor. Eftersom kroppen inte själv kan fylla på sina fuktnivåer, är det viktigt att skydda huden utifrån. En intensiv återfuktande ansiktsmask förser huden med fuktgivande och fuktbindande ingredienser.

Vad är en återfuktande ansiktsmask?

Fuktmasker är kosmetiska, vårdande produkter som förser huden med intensiv fukt. De ger en fräsch lyster till huden. De finns i olika former som t.ex. kräm, gel, skum eller pasta. Maskerna appliceras efter rengöring. De s.k. sheetmaskerna är extra praktiska. Sheetmaskerna i bomull eller andra fibermaterial innehåller värdefulla, verksamma ämnen. Maskerna lägger sig som en andra hud på ditt ansikte och är behagligt svalkande och vårdande.

En fuktmask för ansiktet förser huden med fukt

Fuktmasker innehåller många värdefulla ingredienser som tränger djupt ner i övre hudskiktet och ger en plumpande effekt. Huden får ett fastare och friskare utseende. Huden känns mjuk och smidig efter användningen. Jämfört med de normala dag- och nattkrämerna innehåller dessa produkter en avsevärt högre koncentration av aktiva ingredienser. De skämmer bort huden med intensiv fukt och gör den mer elastisk och spänstig. Samtidigt stärker de hudens naturliga skyddsbarriär. Till de viktigaste ingredienserna för en fuktmask för ansiktet hör:

  • Aloe vera
  • Glycerin
  • Urea
  • Ceramider
  • Sheasmör
  • Vitamin E
  • Hyaluronsyra

En fuktmask för ansiktet ger huden ett härligt glow, som syns direkt efter användningen. Därför passar dessa masker fantastiskt bra för en snabb, uppfräschande kick innan en dejt eller någon annat viktigt möte. Handla återfuktande ansiktsmasker hos parfumdreams till ett bra pris!