Hårspännen & hårklämmor

43 Artikel
9
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårspännen och -klämmor: Oumbärliga hjälpredor för att fixera, sätta upp och frisera håret

Hårspännen och -klämmor tillhör de viktigaste håraccessoarerna som underlättar för dig att skapa frisyrer. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval modeller som passar sig för olika användningsområden. Syftet är i första hand att fixera eller sätta upp håret. Fina varianter av högkvalitativ metall som med sin speciella design eller vackra utsmyckningar ger en enkel frisyr det lilla extra. Så piffar du enkelt upp din look.

Hårspännen: Drar blickarna till håret

Hårspännen är omtyckta håraccessoarer med vilka du på några få minuter skapar eleganta frisyrer. Du fixerar några hårpartier med de små hjälpredorna eller ger ditt ansikte mer kontur med några uppfästa slingor. Tack vare klämfunktionen ger spännena frisyren stadga och stabilitet. I eleganta färger och med exklusiv design förhöjer de hårstylingen på några sekunder. Omtyckta accessoarer för håret är:

  • Statement-spännen med pärlor och strasstenar som fäster frisyren åt sidan bakom örat är en cool detalj.
  • Tidlöst vackra hårspännen av guld, silver eller läder som ger en enkel knut eller hästsvans en glamorös touch.
  • Hårspännen i vintagestil med blommönster gör flickaktiga flätor ännu vackrare.
  • Långa hårnäbbar med fin utsmyckning som håller en knut eller halvuppsättning på plats.

Små hårspännen av metall kan användas till att fästa hästsvansen på sidan. Stora spännen i speciella former kan fästa en enkel hästsvans. Till skillnad från en hårsnodd håller spännena fast håret på ett skonsamt sätt utan att klämma fast det. Håraccessoarerna ger tillräcklig stadga, så att håret inte kan glida ner utan vidare.

Hårklämmor vid frisering och färgning

Hårklämmor är viktiga om du vill skapa professionella frisyrer och är oumbärliga hjälpmedel för ambitiösa hobbystylister. De gör det lätt att styla, klippa och färga håret. Med håraccessoarerna delar du upp det torra eller våta håret i slingor, vrider det försiktigt till snäckor och klämmer fast dem på huvudet.

Klämmorna gör det lätt att dela upp håret i partier. Då kan du till exempel dra det översta håret åt sidan när du färgar eller klipper det för att långsamt jobba dig uppåt. Rullar du ofta upp håret på papiljotter? Klämmorna hjälper dig att hålla fast papiljotterna.

Hårklämmor ger säker stadga utan att glida eller skada hårets struktur. De passar bra för olika längder och tjocklekar. Set med 6–12 klämmor räcker för att dela upp och fästa hela håret. De praktiska hjälpmedlen består av robust metall eller plast, så att du enkelt kan tvätta dem efter användningen. Tack vare den lätthanterliga fjädermekanismen kan de enkelt föras in i håret med en hand och lossas lika lätt.

Köp hårklämmor för lediga lookar

När det måste gå snabbt på morgonen är hårklämmorna den perfekta håraccessoaren för att skapa en enkel hästsvans eller fixera en ledigt uppsatt frisyr. Hårklämman har plastklor som griper in i varandra så att frisyren håller länge utan att glida ner. De fixerar håret utan att dra i det. Håraccessoarerna består av slitstark och robust plast i olika färger.

Tack vare de integrerade metallspiralerna kan hårklämmorna öppnas och stängas med en hand. Looken ser mycket ledig ut om du bara tar med det övre partiet och låter underhåret hänga löst. Hos parfumdreams hittar du hårklämmor i olika storlekar. Minihårklämmor kan användas för att fixera slingor. Något större varianter ger medellångt hår tillräcklig stadga. Mycket tjockt, långt hår kräver de större modellerna.