Solskydd

21 Artikel
12
5/5 baserat på alla kundbetyg

Köp ansiktskräm med solskydd online – för en perfekt skyddad hud

Njut av de varma solstrålarna och få en skir solbränna – solen ger oss riktiga lyckokänslor under sommaren. Men om huden inte är tillräckligt skyddad riskerar man solskador. Högkvalitativ hudvård med solskydd är därför nödvändigt och korrekt applicerad ger den en solkysst hud utan solskador.

Ansiktskräm med UV-skydd för en vacker hud

Skyddande hudvård med solskydd finns med olika solskyddsfaktorer. Den så kallade SPF varierar mellan 5 och 50+ och visar hur länge ansiktskrämen med solskydd ger ett effektivt skydd av huden mot solen. Men den egna hudvården spelar också stor roll.

Solskydd: Skyddande hudvård för en vacker hud

Skyddande hudvård med solskydd finns med olika solskyddsfaktorer. Den så kallade SPF varierar mellan 5 och 50+ och anger hur länge respektive ansiktskräm med solskydd ger ett effektivt skydd av huden mot solen. Men hudens eget skydd spelar också stor roll. I allmänhet kan hudvård med SPF delas in i följande kategorier:

  • lätt solskydd: Hudvård med SPF mellan 5 och 10
  • medelhögt solskydd: Hudvård med SPF mellan 15 och 25
  • högt solskydd: Hudvård med SPF mellan 30 och 50
  • mycket högt solskydd: Hudvård med SPF 50+

Följande gäller: Ju högre SPF hudvården med solskydd har, desto längre är huden skyddad mot solens UV-strålar. Men hudens eget skydd kan faktiskt bara förlängas en gång. Därför är det så viktigt att återapplicera solskydd under dagen.

Köp dagkräm med SPF till billiga priser – upptäck det stora urvalet hos parfumdreams

Om du ska ut i trädgården, på sommarsemester eller ut på havet eller t.o.m. under soliga dagar på vintern: Hudvård med solskydd är ett måste och hör hemma i varje skönhetsrutin. I det stora urvalet hos parfumdreams kan du hitta en dagkräm med solskyddsfaktor, som passar din huds behov och krav. Beställ ditt nya solskydd bekvämt i vår webbshop eller när du är på språng i parfumdreams-appen.