After shave

73 Artikel
341
5/5 baserat på alla kundbetyg

After shave: För en silkeslen manshud

En väldoftande after shave bör finnas i varje badrum hos välvårdade män. Det fina rakvattnet har en uppfräschande effekt efter rakningen samtidigt som det lugnar huden. Dessutom förmedlar det en underbar, maskulin doft som ingen kvinna kan motstå. Men en after shave har mer att erbjuda. Förutom det klassiska rakvattnet, finns det en massa olika varianter med olika egenskaper:

  • After shave som puder: Duttas på med en liten svamp efter rakningen. Håller huden torr och behaglig under sommaren och är välgörande för den solstressade huden.
  • Aftershave balm: Tillför näring till huden efter rakningen och förser den med värdefulla oljor. Den har en mycket näringsrik konsistens och innehåller för det mesta ingen alkohol. Den rekommenderas därför varmt att användas på vintern, då huden tenderar att bli torr.
  • After shave lotion: Den är ett mellanting mellan ett klassiskt rakvatten och en balm: uppfriskande och vårdande, utan att ge en brännande känsla. Dessutom ger den en len känsla i huden.
  • After shave gel: Den är uppfriskande och fuktgivande åt en extremt torr hud, som känns obehagligt stram efter rakningen. Den jämnar ut porerna och är lätt att applicera.

Hos parfumdreams kan du köpa after shave till billiga priser och välja bland ett stort urval av dofter och produkter. Fast det är ju inte alls så lätt att välja dina favoriter bland de olika varianterna. För att du ska kunna få tag på passande produkter, har vi tagit fram några tips som hjälper dig att välja den rätta after shaven för män.

Handla after shave online – det här ska du tänka på

Det grundläggande tipset är att alltid välja en after shave som passar din parfym. Då intensifieras doften på ett helt naturligt sätt. Dessutom minskar du risken att två dofter överlappar varandra eller att de blir alltför påträngande. Många parfymtillverkare erbjuder därför ett komplett sortiment för sina hud- och doftprodukter. Om du sedan bestämmer dig för rakvatten, puder, balm eller lotion, beror helt på vilka behov din hud har och på vilka krav du har på produkten.

För den tåliga manshuden är en klassiskafter shave säkert det bästa valet. Den kyler ner huden efter rakningen, har en underbar doft och desinficerar små skärsår med sitt innehåll av alkohol. Det är också därför som rakvattnet alltid bränner lite på huden. Om du ogillar detta, ska du istället satsa på en mildare after shave lotion. Den fräschar upp normal till lätt känslig hud och efterlämnar en vårdande känsla i ansiktet.

Är din hud känslig och tenderar att bli rodnande? Då kan du lugna ner den med en aftershave balm. Den innehåller mycket lite eller ingen alkohol alls. I stället har den vårdande ingredienser, som lugnar den irriterade huden. Samtidigt reducerar den rodnader och stärker manshudens naturliga motståndskraft.

Handla after shave till billiga priser hos parfumdreams

Ett välvårdat ansikte är din presentation för omvärlden. Det ger dig det självförtroende du behöver för att göra ditt bästa varje dag. Föredrar du att vara slätrakad eller bär du ett fint, välansat skägg? Att köpa en after shave är något som den kultiverade mannen av idag ser som helt naturligt. Hos parfumdreams hittar du en produkt som passar dig och din livsstil.

För att få en smidig applicering efter rakningen, häller du en liten mängd after shave i dina händer. Gnugga sedan noggrant ihop dina handflator och fördela det på kinderna. Starta upptill på kinderna och fortsätt nedåt - och glöm inte halsen. Nu är du redo att möta och klara av alla utmaningar som livet ger dig.