22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Toningsschampo

1 Artikel

Toningsschampo – för en livfull hårfärg

Varje person med färgat hår känner igen detta problem: Redan efter en kort tid gör frekvent styling och hårtvätt färgen livlös och glanslös. Ett toningsschampo fräschar upp färgen utan att skada håret i processen. Och schampot är lika lätt att använda som vilket annat hårschampo som helst.

Hur fungerar ett toningsschampo?

Det magiska ordet är: pigment. Medan ett normalt schampo bara rengör ditt hår, tillför toningsschampot en extra dos med färgämnen. Dessa tränger emellertid inte in i håret, som de skulle göra om det var en kemisk hårfärgning. I stället omsluts varje hårstrå och färgen tvättas sedan ur igen. Resultatet: Den egna hårfärgen blir intensivare och håret får en ny, strålande glans.

Rätt användning av ett toningsschampo

Rent allmänt kan du inte göra mycket fel vid hårtvätten. För att få en livlig färg och ett smidigt resultat bör du ändå hålla koll på hur länge schampot ska verka i håret. Att noggrant skölja ur håret är viktigt även vid användningen av ett toningsschampo, eftersom rester kan ge onödig irritation i hårbotten. Dessutom bör du tänka på följande aspekter när du använder denna produkt:

  • Välj schampo efter hårfärg: Har du blont hår? Då ska du inte välja ett toningsschampo för brunt hår. Om du gör det, kan du få en oönskad och enveten ton som lägger sig som en slöja på håret.
  • Ett tonande schampo ger ingen gråhårstäckning.
  • Eventuella allergiska reaktioner: Risken är liten, men du kan få en allergisk reaktion efter ett toningsschampo.
  • Uppfräschning av färg: Toningsschampot används bara för att fräscha upp hårfärgen efter en , inte för att förändra den.

Oavsett om det är en naturlig eller kemisk färg: Det som fungerar bäst är ett toningsschampo för eleganta koppar- eller bruna nyanser. Det är här som schampots bästa sidor visar upp sig i full glans: Färgen blir mer mättad, varmare och återfår sin strålande glans i solen. En användning räcker för det mesta för flera tvättar, men det egentliga resultatet beror alltid på din egen hårstruktur. När du använder schampot bör du även tänka på att komplettera med en lämplig vårdande produkt, som en inpackning eller en leave-in.

Mjuk pastellfärg genom toningsschampo

Är du trött på din ljusa hårfärg? Vad sägs om en ljusrosa, skimrande blå eller underbar lila färg? Toningsschampon finns inte bara för brunt och blont hår, utan även i många varierande färger. De är perfekta när du vill experimentera med sådana färger som du aldrig skulle våga dig på med en permanent färgning. Tonande schampon förstärker helt naturligt din look. Men tänk på att även dessa pastellfärger håller längre i ett blonderat hår.

Upptäck toningsschampo hos parfumdreams

Är du less på en blek hårfärg utan glans? I parfumdreams webbshop hittar du toningsschampon för blont, brunt och kopparfärgat hår. Unna dig en mild uppfräschning av hårfärgen utan att skada hårstrukturen genom kemiska behandlingar. Med tonande schampon sparar du dyrbar tid och pengar. Därför bör de ha en fast plats på badrumshyllan.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube