Parfymsets herr

99 Artikel
93
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Upptäck våra populära parfymset för män

Det perfekta parfymsetet för män hittar du om du vägleds av din egen smak. I sortimentet finns både elegant träiga, kraftigt maskulina och lekfulla dofter. I bästa fall framhäver doftset för män den egna personligheten utan att bli alltför framträdande. Som en diskret fläkt som återspeglar sinnesstämningen hos den som bär den. Välj din favorit bland följande doftnoter som ger en smakfull omväxling i parfymhyllan.

  • Fräsch: Dessa kompositioner är Akvatiska och tydliga och påminner om en avkopplande kväll på en segelbåt.
  • Jordig till träig: Rustik och inbjudande, som en utsträckt arm till en vacker kvinna - värdig en sann gentleman.
  • Sprudlande: Doften från solmogna citrusfrukter betonar den sportiga, aktiva typen, som inte är rädd för någon utmaning!
  • Orientalisk: Denna doftlinje är sensuell och förförisk och kommer i en lagom dos att förtrolla alla kvinnor.
  • Tobak: söt och lekfull och samtidigt maskulin, och avrundas med en touch av honung eller vanilj.

Oavsett om du precis kommer från gymmet, vill glänsa under ett affärsmöte eller gör dig redo för en het dejt: Med ett set med herrparfym har du alltid allt du behöver för ett välvårdat intryck. En sak är dock viktig: Ta inte för mycket. Doften är perfekt när den diskret framhäver din personlighet.

Presentset med parfym för män för alla budgetklasser

Doftset för män från parfumdreams är en inbjudan till att ge en gåva åt dig själv eller bli bortskämd av nära och kära. De är omsorgsfullt framtagna, passar varje budget och är en perfekt överraskning. Dessutom kommer de i en snygg förpackning. Därför passar ett presentset med parfym för män även perfekt som en sista minuten-present till en pappa eller bror. Du kan välja mellan olika varianter. Eau de Toilette, kombinerat med herrparfym är ett väldoftande vårdande presentalternativ för alla tillfällen.

Ett presentset med parfym för män med Eau de Parfum och matchande After Shave passar utmärkt i badrumshyllan. Och kombinationen av Eau de Toilette och deodorant är perfekt för en snabb uppfräschning på resan. Även om ett parfymset för män passar för alla tillfällen. Det är perfekt som en liten överraskning på födelsedagen, årsdagen eller Alla hjärtans dag. Det kombinerar elegant raffinerad doft och vårdande ämnen och stannar därmed kvar längre på huden.

Köp parfymset för män online hos parfumdreams

Hur hittar du det perfekta parfymsetet för män? Enkelt: Välj det du gillar. Välj en parfym som framhäver din karaktär och dina intressen: Är du den sportiga-dynamiska typen, som gärna är ute på språng? Då väljer du en fräsch doft med gröna noter som rosmarin eller slånlav. Föredrar du istället en klassisk stil? Då kommer du att gilla minimalistiska-maskulina dofter med balanserade noter som ingefära, läder och lätta nyanser som frukt.

Är du född med kostym och är charmen ditt starkaste vapen? Då passar ett doftset för män som elegant betonar din karisma bäst för dig. Du är äventyrlig och går din egen väg. Det bör även återspeglas i ditt val av parfymset. Välj starka och markanta noter med högt igenkänningsvärde.