Hudvård, Parfym och Makeup från DIOR

Visste du redan Innehåll

DIOR – kvalitet och plankton

Lyxtillverkaren Dior, med huvudkontor i Paris, grundades 1946. Sedan Christian Dior grundade detta franska modemärke har det rönt stora internationella framgångar och är en ledande aktör inom sin bransch. Utöver de utsökta parfymerna marknadsför Dior även ett brett spektrum av exklusiva kläder, klockor, accessoarer, läderartiklar, smycken, skor, glasögon och kosmetik.

DIOR i Parfumdreams onlinebutik

År 1947 lanserade Dior damparfymen „Miss Dior”. Sedan dess står Dior för förstklassiga dofter. Ingen annan tillverkare har på ett så perfekt sätt lyckats fånga den franska livsstilen och kapsla in den i sina parfymer som Dior. I vårt onlineparfymeri hittar du eau-de-parfum, eau-de-toilette och eau-de-cologne från Dior till låga priser. Skillnaden mellan dessa tre olika varianter ligger i doftkoncentrationen. I vår onlinebutik hittar du även andra Dior-artiklar som foundation, primer, eyeliner, puder, läppstift, läppglans, läppkonturpenna, mascara, ögonskugga, nagellack, nagelvårdskräm, vårdande anti-age-produkter, aftershave och deodorant. Gör en djupdykning ner i Diors värld och låt dig förföras av den eleganta franska livsstilen. I vår onlinebutik kan du bland annat hitta följande dofter

 

 • DIOR Sauvage
 • DIOR Homme
 • DIOR Les Poisons
 • DIOR J’adore
 • DIOR Fahrenheit
 • DIOR Miss Dior
 • DIOR Addict
 • DIOR Dune
 • DIOR Les Creations
 • DIOR Dolce Vita
 • DIOR Higher, sowie
 • DIOR Escales.

DIOR – Fahrenheit – parfym

I klassiska flaskor på 50 ml, 100 ml och 200 ml, i färgerna rött till guldgult, imponerar DIOR Fahrenheit med nyanser av bergamott, lavendel, jasmin, ambra, mysk, läder m.m. Den ljuvligt ovanliga kompositionen hos denna fashionabla och innovativa doft är uttrycksfull och utstrålar styrka.

DIOR – Capture XP – rynkkorrigering

Creme Capture XP från Dior är en direktverkande kräm för rynkkorrigering. Och det med enastående resultat. I vår butik hittar du varianter för torr och normal hy liksom även blandhy. Denna förstklassiga hudbalsam skyddar huden mot yttre påverkan och bygger upp den inifrån och ut.

DIOR – Sérum Sorbet Pro-Jeunesse – återfuktande serum

Koncentratet Sérum Pro-Jeunesse återfuktar huden och stimulerar dess energiflöde. Detta ger huden en sund och fräsch lyster. Essensen av olika blommor från DIOR:s egna trädgårdar ger det där lilla extra.

DIOR – foundation Diorskin Nude Fluid

Diors korrigeringsserie, dit även foundationen Diorskin Nude Fluid hör, har sedan länge haft kultstatus. Denna foundation, som finns med en volym på 100 ml och i nio olika hudtoner, vårdar och skämmer bort huden med hjälp av förstklassiga ingredienser. Resultatet är en underbart frisk hudton som inte ser det minsta glansig ut. En effektiv foundation som är så lätt att man nästan känner dig osminkad.

Vad kännetecknar Dior?

Dior utvecklade ett verksamt ämne speciellt för sina solskyddsprodukter. Namnet på detta patenterade och effektiva ämne är Coleus. Det handlar här om en biologiskt stimulerande komponent som aktiverar den organiska produktionen av melanin och därmed även bidrar till en fin solbrun färg. Detta exempel visar på ett tydligt sätt i hur hög grad Dior kännetecknas av sin användning av högkvalitativa och innovativa ingredienser. Även när det gäller kläder, accessoarer, smycken, kort sagt hela Diors sortiment, står Dior för högsta kvalitet, förstklassig tillverkning och lyxiga detaljer. Ingen annan tillverkare har i lika hög grad lyckats integrera det franska begreppet „la vie douce” i sina produkter som Dior. Unna dig att även du njuta av det ljuva franska livet och skäm bort dig med DIOR:s dofter, kroppsvårdande produkter m.m.