Exklusiva fördelar

Du drar nytta av flera fördelar då du handlar på parfumdreams.se. Här beskrivs fördelarna närmare:Serviceteamet

Vårt Serviceteam nås måndag till fredag kl. 08.00 – 20.00 och lördag kl. 09.00 – 12.00 från det fasta nätet i Sverige på tel. 0200 - 751 762. De besvarar alla frågor som ditintills kvarstått. Utanför dessa telefontider är du alltid välkommen att skicka oss e-post på adressen service@parfumdreams.se. Vi hjälper dig gärna vidare!


Kostnadsfri leverans från 399 kr

Från och med en beställning på 399 kronor levereras ditt paket till en paketstation i Sverige utan extra kostnad.


Gratis varuprover

Beroende på din beställnings värde och lagerstatus läggs 1-3 varuprover till din beställning. Du kan tyvärr inte bestämma vilka varuprover du får, men vid beställningar av damdofter skickas vanligtvis varuprover som riktar sig till kvinnor med, och vid herrdofter skickas vanligtvis varuprover för män med. Köper du i stället vårdande produkter, skickar vi med varuprover av vårdande produkter. Är du intresserad av ett varuprov av en särskild doft, så meddela oss det, så försöker vi att uppfylla din önskan.


Auktoriserad e-handlare

Parfumdreams är certifierad "Trygg e-handlare” från den tyska intresseorganisationen för distributörer av kosmetika, Verband der Vertriebsfirmen kosmetischer Erzeugnisse, (VKE). Denna märkning bekräftar att parfumdreams.se säljer felfria och säkra originalprodukter på avtalsmässig grund.
För dig som kund innebär märkningen "auktoriserad e-handlare":

 • Utöver sin webbshop har parfumdreams.se även en fysisk butik.
 • Säkra betalningar för e-handel erbjuds.
 • Parfumdreams.se säljer produkter som har tillverkats av medlemmar av den tyska intresseorganisationen för distributörer av kosmetika. Därigenom garanteras att det rör sig om originalprodukter.
 • Parfumdreams.se har tillstånd att sälja produkterna från organisationens medlemmar.

 • Med hjälp av sigill-märkningen kan vi garantera att varorna kommer direkt från tillverkaren innan de levereras. Dessutom kan vi kontakta tillverkaren direkt vid specifika frågor om produkterna och därmed erbjuda dig en förstklassig service, även vid sådana tillfällen då Serviceteamet inte har ett omedelbart svar på din fråga.


  Inget minimivärde för beställning

  Minimivärde för beställning innebär att en beställning måste uppgå till ett visst värde för att en beställning ska kunna genomföras. Det är en fördel för dig som kund att det är möjligt att beställa utan att beställningen behöver uppgå till ett visst värde, eftersom du inte behöver köpa varor som du inte behöver. På parfumdreams.se krävs inget minimivärde för beställning. Du kan alltså beställa precis som du har lust med och slutföra din beställning när du vill.


  Kostnadsfri registrering

  Du kan registrera dig gratis vid parfumdreams.se utan att förbinda dig till något. Det uppstår inte några kostnader för dig i och med registreringen. Du behöver ett användarkonto för att kunna beställa.


  Uppdelade leveranser

  Om din beställning består av fler produkter än en och minst en av artiklarna inte är tillgänglig för omedelbar leverans, är det möjligt att vi skickar en uppdelad leverans utan extra leveranskostnad. I sådana fall kommer du att få de artiklar ur din beställning som är tillgängliga för omedelbar leverans så snart som möjligt. De återstående produkterna kommer att skickas till dig så fort de har kommit in till vårt lager. Inga ytterligare kostnader uppstår för dig på grund av uppdelade leveranser, eftersom vi erbjuder detta som en extra service till våra kunder.


  Inlösning av värdecheck

  Om du har en värdecheck, kan du lösa in denna i varukorgen.

  Du behöver ange korrekt kupongkod (var uppmärksam på versaler och gemener) i fältet för kupongkoder “Ange kupongkod”.
  Du behöver först logga in med hjälp av din e-postadress och lösenord.
  Efter att ha angivit kupongkoden kan du aktivera den genom att antingen trycka på “ENTER-knappen” på ditt tangentbord eller genom att höger-klicka med datorns mus på inmatningsfältet.
  Om kupongkoden inte går att lösa in kommer ett meddelande i rött att synas under fältet.
  Efter att kupongen har lösts in på korrekt sätt kommer totalpriset att reduceras med det värde som rabattkupongen motsvarar.

  Var vänlig och observera att det är möjligt att lösa in enbart en kupongkod per beställning.


  180 dagars returrätt

  Beställ de produkter som du önskar dig, presenter till dina käraste eller bara helt spontant. Om du inte behöver produkterna kan du även returnera dem i lugn och ro, inom 180 dagar*

  * Under förutsättning att du är en konsument i enlighet med § 13 BGB och artiklarna är kvar i originalförpackningen samt är oanvända/i oskadat skick.

  Om ångerrätt