Badskum

12 Artikel
14
5/5 baserat på alla kundbetyg

Badskum för ren njutning i badkaret

Ett badkar fullt med skum är för många själva sinnebilden för avkoppling. Helt rätt, eftersom de små och stora bubblorna skapar en välgörande atmosfär i det egna badet och flyttar bort vardagens stress och bekymmer till en plats utanför badrumsdörren. Ett exklusivt badskum ger dig både en avkopplande upplevelse och rengör och vårdar huden med långtidsverkande ämnen.

Rengörande verkan med vårdande badskum

Ett vitt skum, en mild doft och en ljus färg har en avslappnande effekt redan när vattnet tappas upp i karet. De fina skumbaden innehåller mjuka tensider, som befriar huden från smutsavlagringar och rester av fett. Badskum är tillsatta med högklassiga oljor, växtextrakt och dofttillsättningar, som gör badstunden till ett äkta nöje. Samtidigt vårdas huden och efterlämnar en silkesmjuk känsla även efter badet.

Skumbad med naturliga ingredienser

Badskum är en mycket omtyckt, vårdande produkt som återfinns i de flesta badrummen. För varje skumbad finns det därför också ett stort urval av dofter och ingredienser.

För mycket torr hud passar badskum med näringsrika ingredienser som bomullsextrakt och mandelolja särskilt bra.

Även för lätt fet hud och normala hudtyper finns det ett stort urval av olika badtillsatser. De är ofta berikade med fina oljor, som förutom rengöring och vård även stimulerar sinnena.

Badkar med extra mycket skum - så här fixar du badnöjet:

Det finns ett knep för att fylla badkaret med mycket skum.

  1. Använd badskum. Duschgel och olja kan också tillsättas i badvattnet, men passar inte för att få en längre skummande effekt. Använd därför badtillsatser som verkligen är klassificerade som badskum.
  2. Häll i badskummet direkt medan vattnet fylls på och se till att det sprids ut ordentligt i vattnet. Det ger en jämn fördelning och gör så att de första skumtopparna växer till sig.
  3. Tvätta inte håret. Tillsatsämnena i hårschampot är inte förenliga med skumtopparna. Vänta därför med att tvätta håret tills du har avslutat ditt skumbad.

Handla badskum online – hos parfumdreams blir baddrömmarna en verklighet

Badskum i en mängd olika varianter hittar du hos parfumdreams. Få din valda produkt enkelt och bekvämt levererad hem.

Hos parfumdreams hittar du skummande badtillsatser som badskum för barn, exklusiva badskum från framträdande märken och även helt naturliga skumbadsprodukter. Bläddra bland vårt stora urval och beställ dina favoritprodukter direkt online till ett mycket fördelaktigt pris.