Sminkspeglar

7 Artikel
7
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Sminkspegel – ett måste i badrummet

Tycker du att det är viktigt att ha perfekt plockade ögonbryn, felfri makeup och en exakt målad eyeliner? Då ska du köpa en bra sminkspegel till badrummet. Den gör din dagliga skönhetsrutin bekvämare och sätter ditt ansikte i fokus. Säg hej då till obekväma ställningar. Dessa sminkspeglar har skapats för att underlätta ditt liv.

  • Fickspegel: En liten, praktisk spegel för handväskan så att du snabbt kan bättra på din makeup.
  • Spegel med fot: Stabil och flexibel tack vare den stadiga foten. Ställ spegeln precis där du vill ha den och ha båda händerna fria.
  • Väggspegel: För fast montering på väggen med skruvar, eller tillfällig montering med sugkoppar. Praktiskt om du inte har någon plats att ställa spegeln på.
  • Förstoringsspegel: Med upp till 10 gångers förstoring kan inte ens de minsta hårstråna gömma sig.
  • Sminkspegel med belysning: Det är mycket lättare att lägga en exakt makeup om din sminkspegel har en belysning som inte bländar.

Sminkspeglar kan anpassas exakt efter dina behov. Det finns en för alla plånböcker och de hjälper dig både under hudvårdsrutinen och när du lägger din makeup. Och du kan välja bland nästan ett obegränsat antal modeller. Funderar du över vilken sminkspegel som passar dig bäst? Svaret är ganska enkelt om du tar med ett par faktorer i beräkningen.

Steg för steg till rätt sminkspegel

För det första: Var vill du använda din sminkspegel? I badrummet kan det vara en bra idé att montera spegeln på väggen, men i vardagsrummet är det nog bättre med en förstoringsspegel med fot. Speglar som kan svängas har två sidor: En är en vanlig spegel, medan den andra är en förstoringsspegel. Väldigt praktiskt om du snabbt vill kontrollera makeupen i hallen innan du går hemifrån.

För det andra: Hurdan belysning har du? För din dagliga rengöring av ansiktet är en sminkspegel med belysning bra att ha, men för att lägga en komplicerad makeup är den ett måste. Med hjälp av den kan du enkelt definiera och highlighta ansiktet så att det ser naturligt ut även när du lämnat badrummet.

För det tredje: Vilken form eller design din sminkspegel har är en ren smaksak. Rund eller fyrkantig? Minimalistisk eller ornamenterad? Det är du som bestämmer. Undrar du över vilka andra funktioner en sminkspegel kan ha?

Enkel eller extravagant: din sminkspegel som inredningsdetalj

Tack vare fräsch design och snygg formgivning är dagens sminkspeglar mer än bara enkla skönhetshjälpmedel. Vissa förstoringsspeglar har en högteknologisk insida, samtidigt som de ser minimalistiska ut. Andra modeller har sensuella svepande linjer. Speglar med ett enkelt formspråk anpassar sig till rummet utan att störa helhetsbilden.

En sminkspegel med belysning är inte bara ett praktiskt hjälpmedel. Den kan även ge rummet ett lyft och vara en stämningsfull ljuskälla. Men: Tänk på att välja en design som passar till resten av inredningen. Har du en tvålpump av silverglänsande material? Då bör du välja en sminkspegel som passar till tvålpumpens material.

Hitta din sminkspegel hos parfumdreams nu

Rund eller fyrkantig, med belysning eller en förstoringsspegel: Du köper din nya sminkspegel bekvämt på nätet hos i vår webbshop. Forma ögonbrynen, lägg en eyeliner och dutta färg på kinderna. Din nya skönhetshjälpreda väntar bara på att få välkomna dig varje morgon.