Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams

Raklödder för män

10 Artikel

Raklödder för män – ett måste i badrummet

Raklödder är en modern vårdande produkt för dagens män. Du behöver inte lägga tid på att arbeta upp ett lödder med rakborsten, utan det kommer i rätt konsistens direkt ur sprayflaskan. Det enda du behöver göra med ett raklödder för män är att applicera det med fingrarna och låta det verka en kort stund. Sedan rakar du enkelt bort oönskad hårväxt med din rakhyvel. Följande ingredienser sörjer för ett slätt och smidigt resultat:

  • Vitamin E: Skyddar mot fria radikaler och kan förebygga cellskador.
  • Aloe vera: Växtens hudvårdande egenskaper gör nytta även i rakskum.
  • Kamomillextrakt: Har en antiinflammatorisk effekt och kan främja sårläkning.
  • Glycerin: Har fuktgivande egenskaper som gynnar torr hy.
  • Kakaosmör: Rik på omättade fettsyror som återfuktar och skämmer bort huden under rakningen.

Har du torr hy? Då bör du välja ett raklödder som innehåller fuktbindande ingredienser som exempelvis glycerin. Om du har känslig hy är det bäst att använda raklödder för män som är framtagna för känslig hy. Dessa innehåller nämligen vare sig alkohol eller parfym. I stället innehåller de näringsrika ingredienser som jojobaolja eller mandelextrakt.

Så här använder du raklödder rätt

Om du hittills inte har varit helt nöjd med resultatet efter våtrakningen: Här kommer några tips om det bästa sättet att använda raklödder. Barberare förbereder ansiktshuden med en fuktig, varm handduk inför rakningen. Det är något du kan ta efter hemma också. Lägg handduken över kinder och haka några minuter och njut. Under tiden öppnas porerna och skäggstråna blir mjukare.

Sedan fuktar du huden för att göra det lättare att fördela löddret över området som ska rakas. Ta lite raklödder för män på händerna och massera in noga över hela området. Sedan ger du dig till tåls några minuter. För även det bästa av raklödder behöver lite tid för att skäggstråna ska bli riktigt mjuka. Vänta mellan tre och fem minuter för bästa resultat. Men tålamod lönar sig. För nu kan bladen raka av stråna till exakt önskad längd utan att belasta huden mer än nödvändigt.

Rätt rakskum gör bara halva jobbet

Även om du har tålig hy: Du bör aldrig skippa raklödder eller andra alternativ när du rakar dig med rakhyvel. Varje kontakt med bladet kommer att skada huden. Men du minimerar risken för hudskador när bladen får glida över ett raklöddret.

Rakbladen måste alltid vara riktigt vassa. Då räcker det med ett enda drag för att ta bort stråna ordentligt. Tvätta ansiktet efter rakningen i rikligt med varmt vatten. Då sköljer du bort alla lödder- och hårrester från huden. Till slut använder du en after shave som du tycker om – och den perfekta rakningen är klar!

Köp raklödder för män hos parfumdreams

Ekologiska ingredienser, maskulin doft, formula för känslig hy: Vi har alla typer. I vår webbshop köper du enkelt det raklödder för män som passar just dig. Du behöver inte ens gå hemifrån. Välj den bästa produkten för din hy i lugn och ro och se fram emot en smidig rakning.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube