22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Vad är egentligen saltvattenspray?

Med hjälp av saltvattenspray är det fullt möjligt att få naturliga strandvågor och ett perfekt vågigt hår även utan att gå till stranden. Saltvattensprayen är lätt att använda och ger håret stadga och gör det lätt att styla.

Eftersom havssalt drar fukten ur håret, är de olika saltvattensprayerna formulerade med epsomsalt. Effekten är densamma – fast med ringa fuktförlust. Dessutom innehåller vissa saltvattensprayer ett UV-skydd, så att håret skyddas optimalt från solen.

Dessa frisyrer går att styla med saltvattenspray

En saltvattenspray ger mer stadga till ditt hår och framkallar en vågigare struktur. Det går därför lättare att styla vissa frisyrer när du har saltvattenspray i håret:

  • Strandvågor: För att se ut som om du precis har tillbringat en härlig dag på stranden, sprayar du saltvattensprayen efter hårtvätten i det blöta håret. Kamma sedan bara igenom håret lätt med fingrarna och låt det lufttorka. Sprayen ger ditt hår volym och en naturlig look med lätta vågor.
  • Mer struktur: Om du inte får håret i den form du vill ha, eller om din hästsvans alltid halkar ner, kan en saltvattenspray vara till hjälp. Applicera sprayen i torrt hår och krama in den i håret.
  • Vilda lockar: Är ditt hår av naturen vågigt och lockigt, kan du framhäva lockarna ytterligare med sprayen. Spraya bara saltvattensprayen i håret, helst när det fortfarande är blött, och krama mjukt in produkten. Därefter tar du din lockband, fönar det och tar bort lockbandet igen. Lockarna är fixade.

Tips: Om du använder en locktång, lockar du först håret med locktången, låter lockarna svalna och ger dem sedan en naturlig struktur med saltvattensprayen.

Tips vid användning av saltvattenspray

Vid användning av saltvattenspray i håret måste du tänka på några saker, för att få ett lyckat resultat. Till exempel ska du inte spraya för mycket på samma ställe, för då ser håret snabbt fett ut. Applicera och krama hellre in sprayen i längderna och topparna i stället för att spraya vid hårfästet. Även i detta fall ser håret annars fett ut och verkar tungt och klibbigt.

Sockerspray i stället för saltvattenspray?

I handeln finns det inte bara saltvattensprayer för hår utan även sockersprayer. Av princip har dessa produkter samma funktion – sprayens socker-vattenförhållande ger håret mer stadga och struktur och gör det möjligt att få en naturlig look. Sockret har emellertid en lite starkare klibbighet och därför måste du vara mer försiktig vid appliceringen, men i grund och botten rör det sig om ett bra alternativ till saltvattensprayer, särskilt då dessa har blivit framställda med riktigt salt i stället för epsomsalt.

Upptäck saltvattensprayer och många andra hårstylingprodukter hos parfumdreams. Bli själv övertygad av vårt stora sortiment till fördelaktiga priser och få dina favoritprodukter snabbt och enkelt hemlevererade.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube