Hårgeléer för män

29 Artikel
172
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårgelé för män: Enkel styling och starkt stöd

För att favoritfrisyren ska hålla är en hårgelé för män ett absolut måste. Moderna frisyrer i trendig wet-look eller enkel styling av lockigt hår: Hårgelé är en riktig allroundprodukt för enkel styling av mannens hår.

Numera kan män välja bland ett omfattande sortiment av hårgeléprodukter, för nu finns även gelé i tub, i burk och pumpflaska. När du vill köpa den bästa hårgelén är det särskilt viktigt att ta hänsyn till vilken look du vill skapa med den.

Frisyrer med hårgelé

Det finns en passande hårgelé för i stort sett alla herrfrisyrer. Slick back-looken imponerar med längre hår framtill (från ca 5 cm hårlängd), som kammas bakåt. Hårgelén appliceras i handdukstorrt hår och fönas sedan bakåt. För denna look passar hårgeléer med medelstarkt stöd. Då ser frisyren naturlig ut och håller ändå hela dagen.

Wet-looken blir aldrig omodern. För denna behövs en hårgelé med mycket glans. Då får man en look som påminner om blött hår och inte bara passar på stranden. Wet-looken är sportig, elegant och passar både i vardagen och på ett affärsmöte. Välj starkt stöd för att wet look-frisyren ska hålla hela dagen.

Lockigt hår stylas med en hårgelé som ger flexibelt stöd. Undvik wet-looken, eftersom denna ofta gör håret stelt. För att vågorna ska förbli formbara och flexibla, rekommenderas en flytande hårgelé.

Hårgelé för torr hårbotten hos män

Även män kan lida av torr, känslig hårbotten . Då är det viktigt att välja stylingprodukter som är tillverkade utan alkohol. På så sätt förhindrar du att dina stylingprodukter skadar den känsliga hårbotten ännu mer och ger upphov till mjäll och klåda.

Stylingtips med hårgelé

För att din styling med hårgelé för män ska lyckas hittar du några praktiska tips för den perfekta frisyren här.

  • Arbeta in gelén i handdukstorrt hår och styla det sedan.
  • Använd inte för mycket hårgelé. Det räcker oftast att använda en hasselnötsstor mängd av de flesta produkter för att få önskat resultat.
  • Har du tagit för mycket hårgelé, hjälper det bara att tvätta ur det.
  • Applicera hårgelén med händerna. Du kan forma håret slinga för slinga med fingerspetsarna.
  • Tvätta ur hårgelén noga innan du går och lägger dig.

Köp hårgelé för män hos parfumdreams

Det finns en passande hårgelé för varje look och frisyr. Botanisera bland produkterna på parfumdreams och hitta din favoritprodukt i vårt stora webbshop-sortiment. Högkvalitativa hårgeléprodukter ger en snygg look och en frisyr som gör intryck.