Spara 25%* på dina vårfavoriter

Menu

Parfumdreams

Hårsnoddar: Den verkliga följeslagaren för långt hår

Hårsnoddar tillhör de oumbärliga håraccessoarerna som du kan använda för att snabbt och enkelt sätta upp och fixera håret. Det är lätt att göra en hästsvans, fläta eller knut som håller hela dagen. Förutom klassiska hårsnoddar hittar du hos parfumdreams varianter med tyg, räfflat mönster, scrunchies samt spiralformade hårsnoddar. Ibland kan de också användas som ett elegant armband på handleden, där de tålmodigt väntar på att användas i håret igen.

Beställ hårsnoddar från parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval hårsnoddar i olika former, färger och storlekar. Till klassikerna hör hårsnoddar utan metalldelar i enkel design som du kan använda till många olika frisyrer. De passar bra såväl till hästsvansen som till flätan eller den eleganta chinjongen. Hårsnoddarna sitter stramt i håret och glider inte utan håller hela dagen.

  • Hårsnoddar överdragna med tyg: Tack vare tygöverdraget skonar hårsnoddarna hårets struktur. De drar inte i hårstråna när du sätter upp och tar ner hästsvansen eller flätan. Modellerna är slitstarka och elastiska. På så sätt anpassar de sig till alla hårtjocklekar utan att gå sönder.
  • Minihårsnoddar: Mycket små hårsnoddar som passar bra till att fixera tunna hårslingor eller flätor. Håraccessoarerna har en mjuk struktur utan metalldelar och gör inga tryckmärken i håret. De flätade varianterna är mycket flexibla. De är behagliga att ha i håret och det gör inte ont i huvudet även om du sätter upp håret stramt.
  • Hårsnoddar med räfflat mönster: Hårsnoddar är en vacker accessoar som pryder inte bara hästsvansen och knuten. Tack vare sin eleganta och tidlösa design fungerar de även som en vacker detalj på handleden. Håraccessoarerna är dessutom sköna att ha i håret. De ger tillförlitlig stadga utan att orsaka en obehaglig tryckkänsla. Den innovativa flätade strukturen motverkar att hårstråna fastnar. Hårtillbehöret kan tas loss utan att dra i hårstråna.

När du väljer hårsnoddar handlar det inte bara om vilka frisyrer du vill skapa med dem. Även vilken hårtyp du har spelar roll. Har du tunt hår finns det tygöverdragna hårsnoddar som ger bra stadga. Scrunchies ger en elegantare look och finns i många olika designer som passar perfekt till din outfit. För tjockt hår finns det spiralformade hårsnoddar som gör att hästsvansen eller flätan sitter bra.

Fäst upp håret på ett skonsamt sätt med spiralformade hårsnoddar

Spiralformade hårsnoddar påminner utseendemässigt om en telefonkabel. Spiralen består av flexibel syntetharts eller silikon. De utmärker sig genom hög komfort och ger flätor, halvknutar och knutar bra stabilitet. Jämfört med modeller med tygöverdrag är de betydligt mer hygieniska, eftersom de varken suger upp fukt eller svett.

Det spiralformade gummit ligger an löst mot håret. Trots det får frisyren tillräckligt bra stadga. Det drar inte i håret – och spänningshuvudvärk på grund av för stram hästsvans tillhör alltså det förgångna. De spiralformade hårsnoddarna är lätta att sätta i och ta av även i vått hår utan att hårstråna fastnar. Till skillnad från vanliga hårsnoddar skonar den elastiska spiralen hårets struktur. De bryter inte hårstråna, något som kan leda till kluvna toppar.

Är spiralsnodden sliten? Inga problem: Lägg hårsnodden i en skål med varmt vatten. Då drar den ihop sig och ser ut som ny.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 22.04.2024.

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube