Sminkväskor och Necessärer

4 Artikel

Sminkväska & necessär: perfekt organiserad hudvårdsrutin

Vill du känna dig som hemma när du reser? Med necessärer och resesminkväskor med genomtänkt indelning har den som reser alltid allt till hands som de behöver för sin dagliga hudvårdsrutin. Från tandborste till dagkräm till makeup får en mängd artiklar för dina dagliga behov plats även i mindre sminkväskor.

Resesminkväska, necessär eller mindre sminkväska: skillnaderna

Oavsett modell har de kompakta väskorna en sak gemensamt: De ger plats för hudvårdsprodukterna du behöver varje dag, vare sig det är tandborste, dagsmakeup eller fuktkräm. Våra kunder väljer väska helt utifrån sina behov:

  • Resesminkväska: Denna modell har ett fast hölje som kan bestå av material som trä eller metall. Detta säkerställer att även ömtåliga produkter förvaras säkert. Väskan är försedd med många små fack, öglor och lådor, för överskådlig förvaring av puder och ögonskuggor, läppstift och läppglans samt foundation.
  • Necessär: Består vanligtvis av ett flexibelt material som läder, silikon eller syntetiskt material, och ska helst vara vattentät. Många större modeller är uppvikbara och har flera fack, som ofta är avdelade med nätisättningar och som stängs säkert med dragkedjor. De är perfekta på resan – stora necessärer kan tas med som ett extra bagage, mindre som en organizer för resväskan .
  • Sminkväska: Dessa kompakta små väskor har tillräckligt med plats för de viktigaste basprodukterna på resan. I sådana sminkväskor passar läppstift, kajalpennaoch puder, för en kort uppfräschning av makeupen under en tillställning eller på jobbet.

Tips: Större necessärer har ofta en upphängningsögla. Det gör dem till perfekta organizers för alla smink- och hudvårdsprodukter i små badrum.

Den passande necessären för resor

Vilka väskor eller resesminkväskor som är optimala för resor beror på typ av resa och mängden produkter du vill ta med. För den som bara vill ha med sig tandborste, tandkräm och en del småsaker räcker det med en klassisk necessär – eventuellt räcker det t.o.m. med en sminkväska. En resesminkväska kan vara praktiskt på flygresan när den är i en robust variant som kan checkas in som bagage – den tar för stor plats i resväskan. Och den är även praktisk för bilresor.

Tips: Transparenta necessärer passar bra för flygresor, eftersom det är enkelt att se innehållet.

Material för sminkväskor: helst vattentätt

Insidan ska helst vara vattentät, både när det gäller resesminkväskor och necessärer. Då kan inget läcka ut, om någon behållare går sönder eller om tandborsten var fuktig när du packade ner den. Ytterhöljet kan dock bestå av nästan vilket material som helst. Dessa material är populära:

  • Skinn: Den exklusiva varianten med mjuk yta, men som samtidigt är känslig och kräver vård.
  • Bomull: Den lätta vikten och den flexibla hanteringen gör den populär för handväskan eller på resor.
  • Syntetfibrer: Tyg av syntetfibrer som polyester är extra robust, behöver ingen vård och har ofta vattenavvisande egenskaper.

Beställ resesminkväskor och necessärer hos parfumdreams

Våra kunder kan upptäcka

förstklassiga sminkväskor och necessärer online hos parfumdreams. Liten eller stor, vikbar eller med fast hölje, med detaljerad indelning på insidan eller rymliga fack - urvalet av förstklassiga väskor från ansedda tillverkare är stort. Upptäck nu och köp bekvämt online!