Fet hy

11 Artikel
20
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hudvård för fet hy: mer balans i hudvårdsrutinen

En glänsande T-zon, synbara porer och enstaka orenheter: Fet hy visar sig i många former. Oftast har överproduktionen av talg en hormonell orsak och därför drabbas omkring 20 till 30 procent av alla tonåringar. Men det hör inte till ovanligheterna att fet hy även förekommer hos vuxna. Upptäck högkvalitativ hudvård för fet hy hos parfumdreams, som ger en långvarig förbättring av din hud och får den att se mjuk och slät ut.

Lämplig hudvårdsrutin för fet hy

Vill du hjälpa din feta hy att se friskare ut? Att ha en rätt hudvårdsrutin både på morgonen och kvällen spelar här en viktig roll:

  • Rengöring för fet hy: I stället för att använda en rengöringslotion som innehåller fett och olja, är en mildare rengöring att rekommendera för den feta hyn. I samband med detta är det även bra att applicera ett milt ansiktsvatten, som gör huden behagligt fräsch.
  • Peeling för fet hy: Kemiska peelingar passar ofta bra för den feta hyn. Aktiva ingredienser som mjölksyra eller glykolsyra rensar porerna och mandelsyra och salicylsyra har en inflammationshämmande verkan.
  • Hudvård för fet hy: Efter rengöringen ska den feta hyn alltid förses med en lätt kräm eller fuktighetskräm. Här passar det bäst med krämer med gelliknande texturer, som innehåller inga eller bara lite oljor.

En till två gånger i veckan kan dessutom en mask med aktivt kol appliceras på huden för en klar, matterande hudbild.

Lätt hudkänsla med verksam hudvård för fet hy

De olika hudvårdsprodukterna för fet hy hjälper till att minimera överproduktionen av talg, orenheter och en glänsande hud. Därför innehåller en högklassig hudvård för fet hy verksamma ingredienser, som ger ansiktshuden ett friskt utseende. Det är framför allt vårdande ingredienser som salicylsyra, zink, allantoin och niacinamid som reglerar talgproduktionen.

Handla hudvård för fet hy online

Med den rätta hudvården för fet hy bygger du upp huden på bästa sätt och hjälper den att reglera talgproduktionen. Du hittar högklassiga hudvårdsprodukter med ingredienser som gynnar den feta hyn i vårt stora urval hos parfumdreams. Beställ hudvårdsprodukter som passar bäst för dig och din dagliga skönhetsrutin – direkt här i webbshopen eller bekvämt och var som helst i vår parfumdreams-app. Din hud kommer att tacka dig!