Ögonfransserum

32 Artikel
112
5/5 baserat på alla kundbetyg

Varför behöver vi ögonfransserum?

Vi glömmer ofta att ögonfransarna bör ingå i vår hudvård. Ögonfransarna behöver nämligen också vård, särskilt om du använder mascara och ögonmakeup-remover regelbundet eller har fransförlängningar. Ett ögonfransserum vårdar inte bara ögonfransarna, utan ger dem även mer volym och längd.

Ögonfransnäring för långa ögonfransar

Fina, långa ögonfransar ger en intensiv, vaken blick och uttrycksfulla ögon. Tyvärr har inte alla naturligt långa och täta ögonfransar och många vill kunna hjälpa naturen på traven. Vi använder ögonfranstång för att böja ögonfransarna, lägger på mycket mascara eller skaffar oss ögonfransförlängningar på skönhetssalong. Lösögonfransar som man applicerar själv har också blivit populära.

Men alla dessa metoder kan skada ögonfransarna och göra dem sköra. Ibland följer dessutom ögonfranshår med samtidigt som ögonmakeupen eller lösögonfransarna avlägsnas.

Vad är ett ögonfransserum egentligen?

Ögonfransserum innehåller vårdande ingredienser som verkar vid hårroten där de utvecklar sin effekt.

Till dessa vårdande ingredienser hör:

  • Vitaminer
  • Kollagen
  • Biotin
  • Ginseng
  • Hyaluronsyra
  • Alger
  • Med mera

Vilken effekt har ett ögonfransserum?

Ett ögonfransserum som appliceras på fransraden ger näring och fukt åt de fina hårstråna så att de blir både mjukare och fylligare. Många typer av ögonfransnäring motverkar att ögonfranshåren faller av och stärker dessa. Vissa innehåller till och med ämnen som ökar pigmenteringen så att fransarna blir mörkare och fylligare.

Ögonfransserum för långa ögonfransar: Vilken ingrediens förlänger ögonfransarna?

All slags ögonfransnäring har en vårdande effekt och stärker ögonfransarna, men det innebär inte automatiskt att ögonfransarna blir längre och fylligare. Det kan bara de hormonliknande ämnen som heter prostaglandiner göra. De förlänger ögonfransarnas naturliga hårväxt så att de blir längre och tätare.

Så här använder du ögonfransserum

Det tar ofta några veckor innan du märker ögonfransserumets effekt. Bäst är det om du applicerar serumet på kvällen på rena ögonfransar så att det kan verka under natten. De flesta slags ögonfransnäringar har en liten borste som du använder för att applicera serumet direkt längs fransraden. Andra har samma slags borste som din mascaraborste, så att kan arbeta in serumet i själva ögonfransarna.

Köp bästa ögonfransserum hos parfumdreams

Det viktigaste när du ska köpa ett ögonfransserum är att det är säkert för ögonen. Serumen innehåller alltid vårdande ingredienser. Om du vill vårda dina ögonfransar, tillföra fukt, skydda dem så att de inte bryts och ge dem lyster har parfumdreams ett stort utbud ögonfransserum.