Rengöringsoljor

47 Artikel
141
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Rengöringsolja – mjuk ansiktsrengöring på enkelt sätt

Den dagliga ansiktsrengöringen är mycket viktig, för att förhindra orenheter som finnar och pormaskar i huden. Rengöringen är samtidigt ett bra sätt för huden att återhämta sig efter dagens påfrestningar. Ibland kan det hända att huden känns röd, stram och irriterad efteråt. Det kan bero på att hudvårdsprodukterna är för aggressiva mot huden. I sådana fall är rengöringsolja ett bra alternativ.

Rengöringsolja för en mjuk hudkänsla

Med en utvald rengöringsolja befrias huden på bästa sätt mot all slags smuts. Oljan avlägsnar inte bara orenheter på hudens yta, utan befriar även porerna från talg och andra avlagringar. Efter användningen känns huden vårdad och mjuk.

  • Rengöringsoljans effekter: Rengöringsolja tar bort alla spår av smuts utan att irritera huden. Samtidigt tillför oljan värdefull fukt till huden. Resultatet är en ren hudbild som ser frisk och förnyad ut.
  • En rengöringsolja för varje ansikte: Rengöringsoljan passar inte bara för torr och känslig hud. Rengöringsolja för ansiktet passar även fantastiskt bra för fet och aknebenägen hud. Rengöringsprodukten tar bort orenheter och tillför huden fukt. Huden blir ren, stärkt och revitaliserad.
  • Ingredienser som varje hud behöver: En bra oljerengöring för ansiktet består av högklassiga vårdande oljor. Det är framför allt jojobaolja, arganolja och druvkärnolja som har inflammationshämmande och vårdande egenskaper. Huden kommer åter i balans och ser välvårdad ut.

En djuprengörande och skonsam ansiktsvård genomförs med bara några få hjälpmedel. Oljan rengör mjukt ansiktet utan att störa hudens känsliga skyddande barriär. En frisk hud är ju när allt kommer omkring en vacker hud.

En underbar, välvårdad hud i bara några få steg

Att använda rengöringsolja är mycket enkelt. Det finns ändå några tips som gör oljerengöringen ännu mer lyckad. Planera in lite tid varje dag för ansiktsvården. Ditt ansikte kommer att tacka dig med en skön, mjuk känsla i huden.

Steg 1 – Förbered huden: Om du är sminkad, tar du först bort makeupen med sminkborttagning. Nu är huden förberedd för att rengöras på djupet.

Steg 2 – Applicera rengöringsolja: Fukta handen med lite vatten och tillsätt lite rengöringsolja. Massera in vatten-oljeblandningen i huden, men utelämna ögonen och munnen under massagen. Se till att oljan verkligen masseras in i ansiktets alla övriga delar. Det är så här en effektiv ansiktsrengöring genomförs. Efter massagen avlägsnas oljan med rikligt med ljummet vatten.

Steg 4 – Avsluta ansiktsvården: Efter rengöringen baddas huden torr med en ren handduk. Nu passar det bra med lite ansiktsvatten eller ansiktstonic för att lugna det övre hudlagret. Ansiktsrengöringen avslutas med en ansiktskräm.

Det kan hända att huden först måste vänja sig vid rengöringsoljan. Framför allt blandhud och fet hud kan behöva lite tid för att minska på talgproduktionen. När huden har vant sig, blir den synbart fräschare och renare. En effekt som får varje ansikte att stråla.

Handla rengöringsolja hos parfumdreams

Den bästa vägen till en vacker hud är en bra hudvårdsrutin. Makeup, men även väder, miljöpåverkan och stress kan skada huden. Vissa rengöringsoljor har antioxidativa ingredienser, som befriar huden från stress under dagen. I vårt sortiment hittar du en mängd utvalda rengöringsoljor, som både rensar och vårdar ansiktshuden. För en väl rengjord och samtidigt välvårdad hud.